Impact e cel mai spectaculos clip pe care trebuie să-l vezi pe telefon

Impact e cel mai spectaculos clip pe care trebuie să-l vezi pe telefon
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
06:37 28.12.2015

Impact ar putea fi una dintre singurele mostre de conținut video de calitate care profită de ideea clipurilor filmate vertical pentru a fi vizionate pe telefon.

Dacă v-ați făcut un obicei din a viziona clipuri pe YouTube sau Facebook pe un laptop sau pe PC, v-ați frustrat cu siguranță de foarte multe ori în momentul în care acestea au fost filmate vertical cu telefonul. Nimic nu este mai enervant, decât să apeși pe play și să vezi pe lateralele ecranului niște bare negre mai mari decât conținutul video pe care ți-ai propus să-l vizionezi. Cu toate acestea, se pare că exită și excepții de la regulă, menite să ne arate că există potențial pentru acest nou format de clipuri video.

În continuare ar trebui să vă faceți un scop în viață din a întoarce telefonul pe orizontală în momentul în care vreți să filmați ceva, dar până atunci, puteți viziona clipul de mai sus. Intitulat Impact, acest scurt metraj de aproximativ trei minute s-ar putea să vă facă să vă țineți respirația pentru câteva secunde, mai ales dacă aveți un ecran mare la telefon. Nu de alta, dar ar fi păcat să-l urmăriți pe TV sau notebook. Editat pentru a arăta perfect în mod portret, filmul este creația regizorului francez Jean Charles Granjon și întruchipează o captură surprinzătoare a unui salt de la mare înălțime. Săritura în ocean de pe o stâncă este conținutul perfect pentru acest format video, iar cea imortalizată aici a fost executată de Lionel Franc, un campion mondial la această disciplină.

În principiu, experiența vizionării poate fi cu greu transpusă în cuvinte, dar impactul vizual este remarcabil. Talentul cinematografic și performanța echipamentelor utilizate sunt evidente din momentul în care ați început redarea. Impact a fost produs de Bluearth Production, iar filmarea a fost realizată cu două camere Phantom Flex 4K, una plasată la capătul de sus al stâncii și alta în apă pentru a captura la 1000 de cadre pe secundă fiecare clipă a spectacolului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI