Un scurt metraj documentar atestă abilităţile camerei DSC-QX100 [VIDEO]

Un scurt metraj documentar atestă abilităţile camerei DSC-QX100 [VIDEO]

Cu toate că nu a avut probleme în a pleca de pe rafturi, are nevoie de un scurt documentar pentru a se vinde mai bine.sony-cyber-shot-qx100-premium

Anul trecut, Sony făcea valuri cu două camere foto cu un format nemaiîntâlnit. DSC-QX10 şi DSC-QX100 sunt promovate ca fiind ,,camere lentile” ce se conectează la un smartphone pentru declanşarea procesului de captură şi pentru preview.

DSC-QX100 este modelul mai performant dintre cele două, construit în jurul unui senzor de 20,2 megapixeli cu latura de un inci. Are un zoom optic de 3,6X, F/1.8, focus şi zoom manual. La 500 de dolari bucata, era evident că cei de la Sony trebuiau să investească un pic mai mult în promovarea sa, mai ales că vorbim de o cameră cu abilităţi nu foarte evidente, ce poate captura orice şi de oriunde.

Imagini studiou DSC-QX100

Clipul de mai jos, de aproximativ 4 minute, este un scurt metraj de tip documentar. Acesta face parte din cadrul campaniei Be Moved şi ne prezintă într-un mod spectaculos un muzeu cu numele Northlandz.  Cu un spaţiu expoziţional de aproape 5000 de metri pătraţi, încărcaţi de miniaturi şi piste cu trenuri de jucărie întinse pe trei etaje, respectivul muzeu nicodată nu a fost imortalizat ,,de la firul ierbii” precum prin intermediul QX100. Fiind foarte compactă şi integrând un senzor de dimensiuni generoase, rezultatul final nu ar trebui să vină ca o surpriză.

Clipul poartă numele de Separate Together şi este imortalizat în proporţie de 100% folosind camera compactă de mai sus, atașată în acest caz la un . Vizionare plăcută!

Citește și: