Popularul serviciu Imgur renunţă să-ți mai ceară bani

Popularul serviciu Imgur renunţă să-ți mai ceară bani

Popularitatea serviciului va creşte cu siguranţă în următoarea perioadă, având în vedere eliminarea taxei de abonament la Imgur Pro.

Cei care au folosit vreodată Imgur pentru a urca rapid fotografii digitale pe internet, au văzut cu siguranţă că există şi pentru a realiza aceeaşi activitate prin intermediul Imgur Pro. În mod evident, există câteva diferenţe semnificative între cele două, altfel nu ar mai avea rost să fi plătit o taxă modică. Era vorba de un abonament de 3 dolari pe lună sau 24 de dolari pe an.

Încercând probabil să concureze cu multe alte servicii online similare, Imgur Pro, din acest moment, nu mai există. Fiecare dintre voi va avea acces la aşa numitele funcţii Pro, fără a plăti vreun ban. Practic, veţi avea parte de upload-uri nelimitate de fotografii, de acces la zona de analiză a traficului generat de acele fotografii, de posibilitatea de a comenta şi vota imagini sau de a le partaja pe orice site. Utilizatorii cu conturi gratuite vor fi upgradaţi automat, iar cei care îşi creează conturi noi în perioada următoare vor avea acces implicit la toate funcţiile premium detaliate mai sus.

Cu toate părţile bune însă vin şi câteva aspecte negative. Imgur se va finanţa exclusiv prin reclame. Astfel dacă vreţi să plătiţi pentru a scăpa de reclame, nu veţi mai avea această posibilitate. Un alt minus ţine de dimensiunea fişierelor. În trecut, utilizatorii obişnuiţi erau limitaţi la o dimensiune de 5MB per poză, în timp ce abonaţii puteau încărca imagini de până la 10MB pe site. De acum înainte, toată lumea va avea o limită de 5MB per fotografie. Cu alte cuvinte, dacă vreţi să uploadaţi fişiere mai mari decât atât, ar fi bine să căutaţi în altă parte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: