IFA 2015: LG ne atrage cu boxe Bluetooth atrăgătoare

IFA 2015: LG ne atrage cu boxe Bluetooth atrăgătoare

Cu toate că există soluţii atrăgătoare în piaţă de la producători precum Bose sau Ultimate Ears, LG vrea să vă convingă să investiţi în noile sale boxe Bluetooth.

Mai sunt doar câteva zile până la IFA 2015, dar câţiva producători importanţi au făcut deja câteva referinţe clare către produsele pe care urmează să le detalieze la Berlin. În principiu, cele mai multe dintre ele vor fi dezvăluite în primele zile ale lunii viitoare, dar LG a preferat să se grăbească un pic.

Printre participanţii la IFA de anul acesta se numără şi sud coreenii de la LG. Aceştia, printre altele, vor veni la târgul internaţional de tehnologie cu un set de boxe Bluetooth cel puţin interesante. LG Music Flow P5 şi SoundPop 360 este numele lor. Prima adoptă designul clasic de boxă dreptunghiulară foarte similar estetic cu Bose Soundlink Mini. A doua, într-un mod un pic ciudat, reuşeşte să ne aducă aminte de sticlele de lapte de acum 20 de ani.

În ceea ce priveşte elementele care reuşesc să le diferenţieze de concurenţă, noile boxe vor veni fi primele dotate cu LG Auto Music Play. Aceasta asociere de cuvinte este un mod pretenţios de a spune că vor începe să redea muzică dacă se află în preajma telefonului la care au fost conectate ultima oară, fără să le mai împerecheaţi din nou sau să mai apăsaţi pe nu ştiu câteva butoane. La ambele gadgeturi vă puteţi conecta simultan cu mai multe smartphone-uri sau tablete pentru a permite mai multor utilizatori să redea melodiile preferate fără nici un fel de dificultate.

Pentru că ambele boxe sunt menite să fie portabile, merită apreciat interesul celor de la LG pentru o autonomie sporită. LG Music Flow P5 se mândreşte cu 15 ore de redare departe de priză, în timp SoundPop 360 duce această valoare până la 20 de ore. Un alt plus specific modelului gen sticlă de lapte este că emite sunet de calitate la 360 de grade, particularitate surprinsă şi în denumirea produsului.

Detalii legate de disponibilitate şi preţ pentru LG Music Flow P5 şi SoundPop 360 vor fi făcut publice la IFA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: