HP anunță un ceas superb împreună cu Movado

Inspirat parcă din filmul Tron, noul smartwatch anunțat de HP împreună cu producătorul elvețian Movado are toate șansele să te lase cu gura căscată.

Am atins momentul în care, dacă un producător de gadgeturi lansează un smartwatch care nu arată precum un ceas clasic, riscă enorm. Ceasurile inteligente oricum nu se vând incredibil de bine, cel puțin nu în fiecare colț al mapamondului. Ca urmare, este nevoie de combinația perfectă dintre design și funcționalitate pentru ca un ceas inteligent să fie tentant. Cu alte cuvinte, trebuie să fie un accesoriu de modă, cum a fost de altel pentru mai bine 100 de ani.

În ultima perioadă am văzut multe manifestări ale acestui trend, dar cea mai recentă vine de la cei de la HP în urma unei colaborări cu Movado, de aici și numele produsului finit. HP Movado BOLD Motion Smarwatch este un gadget foarte similar cu un ceas obișnuit analogic, cu mențiunea că vă poate avertiza atunci când primiți emailuri, mesajte text, apeluri telefonice, când aveți o întâlnire și nu numai. Vă poate măsura pașii și alte particularități ale efortului fizic fără să incorporeze un ecran mic cu care să interacționați. Are în schimb un motor pentru vibrații și un sistem de LED-uri sincronizate cu telefonul pentru notificări.

,,Engineered by HP”, noul Bold Motion este compatibil atât cu iDevice-uri, cât și cu smartphone-uri ce rulează Android. Comunică prin Bluetooth, are o brățară de silicon negru, iar carcasa are diametrul de 44 milimetri și este realizată din oțel inoxidabil. Ca referință, primul HP Bold a avut 39 milimetri.

Colaborarea cu Movado este doar cea mai recentă dintre incursiunile celor de la HP în lumea modei prin parteneriate cu branduri recunoscute. În trecut, au Hewlett Packard a mai colaborat cu Michael Bastian cu smartwatch-uri și Vivienne Tam pentru netbook-uri.

Alexandru Puiu
15:00 17.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video