Noul joc Hitman are parte de o amânare usturătoare

Noul joc Hitman are parte de o amânare usturătoare

Este foarte probabil să aşteptaţi cu interes următorul Hitman, din păcate va mai trece mult timp până veţi pune mâna pe el.

Populara serie Hitman reprezintă una dintre cele mai atractive reprezentări ale meseriei de asasin. Cu toate acestea, jocurile recente construite pe acelaşi sistem nu au mai reuşit să genereze vânzări remarcabile. Ca urmare, cu noul titlu, intitulat simplu Hitman, cei de la IO Interactive speră să reînvie atracţia internauţilor pentru acest fenomen cultural.

Din păcate, printr-un anunţ recent, cei de la IO Interactive ne-au confirmat că mai au nevoie de câteva luni pentru a finisa Hitman. Astfel, lansarea a fost amânată din decembrie 2015 până în martie 2016. Dacă exista vreun dubiu pe marginea acestui subiect, amânarea va afectat atât versiunile de PlayStation şi Xbox One ale jocului, cât şi cea de PC.

Trecând însă pe partea tristă a acestui anunţ, Hitman se anunţă a fi o experienţă de gaming inovativă ce va fi diferită în funcţie de momentul şi locaţie în care vă jucaţi. IO Interactiv şi publisher-ul Square Enix au anunţat că titlul va fi lansat pe bucăţi şi va beneficia de actualizări permanente sub formă de noi misiuni pe suprafeţe foarte largi, oferind o libertate semnificativă jucătorilor. Promovat cu afirmaţia ,,Intră într-o lume a asasinatelor”, este evident că acest Hitman se va distanţa un pic de formatul clasic al vechilor jocuri din serie.

,,Aceste luni suplimentare înseamnă că vom putea adăuga şi mai multe lucruri în conţinutul disponibil la lansarea jocului, mai multe decât am planificat iniţial, iar apoi vom continua cu o frecvenţă mai mare a actualizărilor, particularitate car se va transpune într-un joc mai bun pentru toată lumea. Iar la final, asta este tot ce ne dorim.” Oficialii companiei au scris aceste cuvinte pe blogul Hitman.

Citește și: