Google lucrează la trei noi versiuni de Glass

Google lucrează la trei noi versiuni de Glass

Compania din Mountain View se pare că lucrează în prezent la trei noi versiuni de Google Glass.

Google Glass nu a avut parte de un succes remarcabil, producția acestuia încheindu-se în urmă cu ceva vreme. Între timp, echipa din spatele dispozitivului a fost redenumită Project Aura, iar dacă ar fi să dăm crezare celor mai noi informații, aceasta se ocupă în prezent de trei dispozitive diferite. După cum scrie publicația Slashgear, două dintre acestea trei nu beneficiază de ecran, urmând a se baza în mod exclusiv pe audio. De asemenea, unul pare a fi un dispozitiv sport, în timp ce al treilea ar fi similar cu primul Google Glass.

Acestea ar putea fi similare unor căști purtate pe cap, bazându-se pe o tehnologie prin care sunetul este condus prin intermediul vibrațiilor. După cum probabil știți, Tony Fadell conduce echipa responsabilă de Project Aura în prezent.

Foarte mulți dintre inginerii angajați de curând, după cum scrie Wall Street Journal, sunt foști angajați ai celor de la Amazon. Divizia Lab126 a companiei conduse de Jeff Bezos a concediat de curând un număr important de ingineri, iar Google este compania care profită de pe urma schimbărilor. În mod interesant, la un moment dat s-a sugerat chiar că Google s-ar putea orienta asupra realității virtuale.

Etichete: