Galaxy S6 Mini apare online, deși e cam târziu

Galaxy S6 Mini apare online, deși e cam târziu

Dintr-o lungă serie de terminale high-end miniaturizate, Galaxy S6 Mini ar putea fi cea mai recentă creație a celor de la Samsung pentru cei cu bugete mai mici.

Timp de câțiva ani, cei de la Samsung și-au făcut un obicei din a crea smartphone-uri de top și a le numi Galaxy S. La scurt timp după, o serie de aparate cu un design similar, dar specificații hardware mult mai slabe, au fost comercializate cu numele de Galaxy S Mini. Din păcate, pentru că respectivele dispozitive nu au fost neapărat un succes răsunător de piață, sud coreenii nu s-au mai grăbit să le lanseze, iar noul Galaxy S6 Mini este cea mai recentă dovadă a acestei realități.

Conform celor mai recente zvonuri, Galaxy S7 ar trebui să apară pe piață în maxim trei luni. Cu toate acestea, pe un magazin online foarte popular din Emiratele Arabe Unite, Galaxy S6 Mini tocmai a apărut ca fiind disponibil pentru precomandă. La această adresă, dacă sunteți interesați de noul gadget, vă puteți introduce adresa de email pentru a fi notificați în cazul în care vreți să comandați un exemplar.

Cum era de așteptat, noul Galaxy S6 Mini este foarte similar din punct de vedere vizual cu telefonul lansat în prima jumătate a acestui an. În ceea ce privește dotările interne, este evident că vorbim de o cu totul altă mâncare de pește.

Dacă specificațiile de pe LetsTango se vor dovedi ca fiind adevărate, în momentul în care noul telefon va fi disponibil pentru achiziție, Galaxy S6 Mini ar trebui să fie construit în jurul unui display Super AMOLED de 4,6 inci. La interior va găzdui o combinație între un hexa core tactat la 1,8 GHz, 2GB RAM și o memorie internă de 16GB. Pe partea de captură, include o cameră principală de 15 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Bateria, deși are o capacitate necunoscută, va fi integrată în carcasă. Sistemul de operare preinstalat în cazul Galaxy S6 Mini va fi Android 5.1 Lollipop, iar cireașa de pe tort va consta într-un cititor de amprente.

Cei de la Samsung nu au confirmat oficial existența acestui smartphone, deci încercați să priviți cu o anumită reticență informațiile de mai sus.

galaxy-s6-mini