14 dec. 2015 | 13:50

Gadgeturile Star Wars pe care trebuie să le cumperi dacă ești un fan adevărat

FEATURE
Gadgeturile Star Wars pe care trebuie să le cumperi dacă ești un fan adevărat

Pentru că febra Star Wars a cuprins tot Globul, vă prezentăm câteva gadgeturi pe care le puteți achiziționa înainte de a vedea filmul.

După cum probabil știți, au mai rămas doar două săptămâni până la avanpremiera filmului Rogue One: A Star Wars Story. În aceste condiții, retailerii din România nu ratează o ocazie importantă și oferă consumatorilor ocazia de a achiziționa o varietate impresionantă de produse Star Wars. Unele dintre acestea reprezintă cadouri potrivite pentru oricine (cum ar fi jucăria BB-8, prima din lista noastră de cumpărături), altele sunt dedicate copiilor.

[related]

Noi ne-am uitat peste ofertele câtorva magazine din România și am selectat zece gadgeturi Star Wars pe care le poți comanda înainte de a vedea filmul.

Sphero BB-8

După cum am spus, începem lista cu cel mai drăguț robot din filmul de anul trecut. În Star Wars: The Force Awakens, pentru a reda seriei parte din farmecul primelor trei producții, Abrams a apelat cât mai puțin posibil la efecte speciale. Astfel, droizi precum BB-8 au ajuns să fie mașinării funcționale, bazate pe unele dintre cele mai interesante noțiuni de robotică.

BB-8

Compania responsabilă de crearea lui BB-8 a fost finanțată chiar de către Disney. Mingea folosește un giroscop pentru a determina în ce direcție este asfaltul, utilizând apoi două roți interne pentru a se mișca. În interior există de asemenea o platformă, pentru ca roțile să acționeze întotdeauna pe partea inferioară a sferei și un ax vertical pentru a ține roțile în contact cu sfera.

Cât despre cap, acesta este plasat pe roți și este controlat din interior. Axul care menține roțile din interior în permanență în contact cu partea inferioară a sferei poate interacționa magnetic cu elemente din exterior. Acesta este folosit pentru a controla capul, menținându-l în permanență pe sferă. În cazul jucăriei, capul poate cădea dacă partea inferioară este supusă unor lovituri. BB-8 nu este chiar cea mai ieftină jucărie, însă e probabil cel mai bun lucru apărut pe piață odată cu filmul. Poate fi achiziționat la un preț bun de pe eMag.

Cadou Star War Battlefront

Dacă ești un gamer pasionat de shooter-e, atunci nu ai cum să ratezi Star Wars Battlefront, pe care l-am inclus deja în lista noastră cu cele mai bune jocuri lansate în 2015. A fost produs în studiourile suedeze EA DICE, în colaborare cu Lucasfilm Ltd. Deși cea mai bună experiență este disponibilă în multiplayer, Star Wars Battlefront le permite utilizatorilor să se bucure și de câteva bătălii în single-player. De asemenea, a fost inclus și un survival mode, în care aceștia vor fi nevoiți să înfrângă 15 valuri diferite de trupe imperiale.

Star Wars Battlefront

Așa cum era de așteptat, primele review-uri susțin că varianta cea mai bună este cea de PC. Cu toate acestea, se pare că PlayStation 4 ar fi cea mai populară platformă în rândul jucătorilor. Modul multiplayer include lupte cu până la 40 de oameni, iar printre vehiculele prezent se numără Speeder-ele, AT-AT-uri (Imperial Walkers), X-wing-uri, TIE Fighter-e și faimoasa navă Millennium Falcon. Star Wars Battlefront este disponibil la eMAG la precomandă în variantele pentru PC, pentru PlayStation 4 și pentru Xbox One.

Cana Star Wars

O cană de ceai îmbibat cu partea întunecată a Forței e obligatorie în fiecare zi. Cel puțin, așa spun Lorzii Sith care ne-au convins să cumpărăm așa ceva. Cana are forma măștii purtate de Darth Vader, pentru a te ajuta să-ți amintești de fiecare dată că niciun eșec în plus nu va fi tolerat. Iar atunci când scapi din greșeala ceva pe tricou, îți poți imagina cana spunând ”I am altering the deal! Pray I don’t alter it any further!”. Poți achiziționa cana Star Wars de AICI.

Cana Star Wars

Lego TIE Fighter

Intră în pielea unui pilot imperial cu acest model Lego TIE Fighter. Nava aparține Ordinului Întâi, acesta fiind și motivul pentru care puteți vedea acele piese roșii include. Seturile de construcție Star Wars sunt, în general, destul de scumpe, însă TIE Fighter-ul acesta se numără printre modelele accesibile și poate fi cumpărat de AICI.

Lego Star Wars TIE Fighter

În cazul în care ești un fan al seturilor de construcție Lego Star Wars, poți vedea oferta completă AICI.

Sabie Laser FX

”O armă elegantă, pentru o perioadă mai civilizată”, spunea bătrânul Obi-Wan Kenobi lui Luke Skywalker, în timp ce acesta din urmă punea pentru prima oară mâna pe arma folosită în trecut de tatăl său. Într-adevăr, nici săbiile laser nu mai sunt ce-au fost odată, dar asta nu i-a oprit pe unii să creeze o variantă de jucărie foarte interesantă. La orice mișcare bruscă a sabiei, lumina se joacă, iar efectele sonore produse de sabia laser FX accentuează acest joc. O puteți găsi la un preț bun AICI.

Sabie Laser FX Star Wars

Saga Star Wars pe Blu-Ray

Pentru o serie ca Star Wars, merită să scoți mai mulți bani din buzunar pentru a achiziționa toată saga pe Blue-Ray. Colecția aceasta include numeroase scene tăiate, documente noi și o secțiune de parodii Star Wars care au apărut pe parcursul ultimelor 3 decenii.  Nu vor lipsi nici documentarele vechi, comentariile audio sau momentele și interviurile inedite. Colecția poate fi cumpărată la ofertă de AICI.

Saga Star Wars

Nu ne numărăm printre cei care preferă figurinele, însă dacă vreți să vizualizați oferta celor de la eMAG, puteți accesa acest link.

Difuzor Stormtrooper

Stormtrooper-ii nu sunt cei mai buni țintași ai Imperiului, dar se descurcă excelent ca difuzoare bluetooth. Dispozitivul acesta este dotat cu o baterie reîncărcabilă de 400 mAh și un speaker de 5W. De asemenea, se conectează fără probleme la smartphone, tabletă sau laptop. Îl puteți achiziționa la un preț bun de AICI.

Difuzor Bluetooth Star Wars

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic nu a reușit să atingă nivelul de popularitate al altor jocuri de acest gen, însă a acumulat un număr foarte mare de fani. Nu are un preț foarte mare, însă trebuie să țineți cont de faptul că veți fi nevoiți să plătiți pentru a-l juca. Este vorba, mai exact, despre 15 dolari pentru 30 de zile, 42 de dolari pentru 90 de zile și 78 de dolari pentru 180 de zile. Jocul se găsește la un preț bun AICI.

Star Wars The Old Republic

Lego Imperial Destroyer

La prețul pe care îl are distrugătorul imperial din Lego, nu ne vom putea construi niciodată propria noastră Flotă Imperială. Însă cu un efort financiar considerabil, poate că voi vă veți putea satisface dorința de a avea măcar o astfel de navă. O puteți găsi la un preț foarte bun AICI.

Star Wars Lego Imperial Destroyer

Nava Spațială Slave One

Poate ești unul dintre acei (extrem de numeroși) fani ai lui Boba Fett. În acest caz, nici nu mai este nevoie să ne spui care este naveta ta preferată din tot universul Star Wars. Jucăria Slave One este în această perioadă disponibilă la un preț bun, însă îți recomandăm să fii atent în jurul gropilor de Sarlacc. Am auzit că pilotul nu se descurcă foarte bine în jurul acestora. Nava Slave One poate fi cumpărată de AICI.

Slave One

Costum Jedi

Copilul tău este perfect conștient de faptul că are mai multe midichloriene decât Maestrul Yoda, însă, cumva, nu a fost inclus în Consiliul Jedi până acum. Nu-l lăsa să treacă de partea întunecată a Forței și ajută-l să devină un Maestru Jedi în adevăratul sens al cuvântului. Costumul Jedi este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face copilului și se găsește la un preț bun AICI.

costum Star Wars

Chopsticks Star Wars

Îți place bucătăria chinezească, dar îți place și Star Wars. E perfect normal, iar acum, am găsit o soluție prin care te poți bucura de elemente specifice amândurora, fără a fi nevoit să faci vreun sacrificiu. Chopstick-urile Star Wars sunt ideale dacă vrei să mănânci niște pui sichuan ca un adevărat maestru Jedi. Nu i-am uitat, însă, nici pe aceia dintre noi care au trecut de partea întunecată a Forței. Astfel, bețele sunt disponibile și în varianta de culoare roșie, putând fi cumpărate de AICI.

Bețe Star Wars

Lampa Star Wars

Lampa Star Wars este obligatorie pentru orice fan al seriei regizate de George Lucas. Lampa, deși, în mod ironic, reproduce capul lui Darth Vader, te va ajuta să părăsești partea întunecată, luminându-ți calea (foarte puțin) atunci când ai mai multă nevoie. Ajută-l pe cel drag să facă primii pași către a deveni un cavaler Jedi cu ajutorul lămpii Star Wars. Forța va fi cu tine, numai dacă o cumperi de AICI.

lampa Star Wars

Aspirator R2D2

Acesta este droidul pe care îl cauți, dacă ești, desigur, în căutarea unui droid care poate aspira și care poate avea o atitudine destul de enervantă în anumite momente. Chiar și așa, aspiratorul R2D2 îți poate fi cel mai fidel partener în lupta ta neîncetată împotriva murdăriei din casă. Dispozitivul poate fi cumpărat la un preț foarte bun de AICI.

Aspirator R2D2 Star Wars