Chrome oferă o extensie care-ți va bloca toate spoilerele din noul Star Wars

Chrome oferă o extensie care-ți va bloca toate spoilerele din noul Star Wars

Nebunia Star Wars a început de o lună și aproape orice site cunoscut de pe Internet face aluzii într-un fel sau altul la faimoasa franciză de filme. Cum foarte mulți oameni vor ajunge să vadă noul film înaintea ta, spoilerele vor curge pe net, lucru care îți va strica experiența vizionării filmului. Pentru a preveni așa ceva să se întâmple, Chrome oferă o extensie specială care va bloca paginile care oferă detalii din film.

Probabil că înghesuiala, cozile infinite la bilete sau pur și simplu lipsa de locuri rămase libere te vor face să amâni vizionarea noului film Star Wars. Această situație te va forța să intri pe site-uri care conțin comentarii ce detaliază evenimente din film din partea unor oameni care deja l-au văzut, stricându-ți așteptările legate de noul Star Wars.

Cum Disney și Google nu vor ca așa ceva să se întâmple, Chrome oferă de acum o extensie oficială care blochează vizualizarea paginilor cu spoilere din film. Numită ”Force Block” această extensie blochează vizualizarea paginilor care poartă numele filmului printr-un splash screen negru cu fonturile oficiale Star Wars zicând ”Possible Spoiler Alert” sau oferind citate din cele două trilogii.

Evident, extensia nu te va bloca complet să accesezi pagina, de vreme ce poți continua să vizitezi adresa dorită apăsând butonul ”Continue anyway.”

Speram doar că nu veți instala această extensie prea curând pentru că știrile noastre despre Star Wars vor continua, spoiler-free evident!

Citește și: