Firefox pentru iPhone s-a lansat oficial, dar nu e pentru toţi

Firefox pentru iPhone s-a lansat oficial, dar nu e pentru toţi

Indiferent dacă folosiți Google Chrome, Firefox pe PC sau Mac, pe iPhone nu aveați parte decât de Chrome, până în acest moment.

Se discută de mult timp de Firefox pentru platforma iOS, varianta pentru Android existând deja de foarte mult timp. Cu toate acestea, din motive necunoscute, lansarea popularului browser pentru iDevice-uri a continuat să întârzie. Prin lansarea unei versiuni preview publice, Mozilla a pus capăt așteptării, iar cu un pic de efort, o puteți experimenta începând de astăzi.

Firefox iOS lansare

Singura problemă este că, în prima etapă de propagare, aplicația poate fi găsită doar în AppStore pentru Noua Zeelandă şi nu ştim când va fi disponibilă pentru toți. Există câteva trucuri prin care puteți înșela sistemul, iar dacă nu mai aveți răbdare, adresa de download este aceasta. Dacă ați făcut efortul, ideal ar fi să profitaţi de această ocazie pentru a oferi feedback legat de experiența de utilizare. Acesta este vital pentru finalizare unei versiuni globale de Firefox pentru iOS. Pentru a urmări evoluția proiectului, puteți folosi această pagină de pe blogul Mozilla Firefox.

În ceea ce privește funcționalitatea, nu vă așteptați la un amalgam de opțiuni spectaculoase, dar vă puteți totuși bucura de o mare parte din experiența Firefox de pe Android, iar acest aspect era cel mai important. În principiu, este posibilă diversificarea portofoliului de funcții, dar momentan se lucrează la o versiune stabilă a programului.

Chiar şi aşa, există un sistem inteligent de căutare completat de tab-uri vizuale pentru a naviga mai uşor printr-un număr semnificativ de tab-uri deschise. Tranziţia utilizatorilor de Firefox de pe desktop sau Android pe iPhone este facilitată prin prezența modulului de importare a tuturor datelor voastre, de la istoric până la favorite și parole pe iOS. Nu trebuie decât să vă autentificați cu același nume de utilizator și parolă Firefox pe care le-ați mai folosit în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: