Experimentaţi un zbor acrobatic cu Boeing 787 [VIDEO]

Dacă aveţi o pasiune incredibilă pentru zburat, experimentaţi o decolare aproape verticală cu un 787 printr-un nou format de clipuri de pe YouTube.

Cei de la YouTube au introdus de curând clipurile video ce pot fi vizionate din mai multe unghiuri în timp real, iar o nouă demonstraţie a celor de la Boeing e modul perfect pentru a profita de acest nou format.

Săptămâna aceasta, a avut loc în Franţa cel mai popular eveniment pentru pasionaţii de avioane şi acrobaţie aviatică, Paris Air Show. Printre multe alte demonstraţii impresionante, cei de la Boeing au fost prezenţi la eveniment pentru a se lăuda cu tehnologia avansată din interiorul unui Boeing 787-9 Dreamliner. Pe lângă detalierea unor aspecte tehnice, precum eficienţa remarcabilă vizavi de consumul de combustibil, un grup de piloţi cu experienţă au reuşit să decoleze aproape vertical cu unul dintre aflate în circulaţie.

Deşi respectiva acrobaţie cu Boeing 787 a fost imortalizată şi postată pe YouTube în urmă cu câteva săptămâni, de la pregătiri, acum o puteţi experimenta dintr-o perspectivă mult mai spectaculoasă. Întregul moment poate fi vizionat din perspectiva avionului sau din cabina piloţilor, pe lângă vederea clasică din exterior imortalizată probabil dintr-un elicopter sau alt avion de dimensiuni mai reduse.

Din păcate, pentru a schimba în timp real perspectiva din care trăiţi momentul, sunteţi nevoiţi să urmăriţi clipul la această adresă folosind un desktop sau laptop. Noul format de filme de pe YouTube nu funcţionează pe mobile şi nici poate fi integrat pe diverse website-uri cu embed.

În mod evident, aveţi nevoie de o conexiune la internet destul de rapidă pentru a vedea clipul fără întreruperi. Eventual, pentru asigura tranziţii line de la o cameră la alta, ţineţi click apăsat câteva secunde pe altă cameră înainte să luaţi mâna de pe buton declanşând schimbarea perspectivei.

Alexandru Puiu
16:00 20.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video