Rock Band pleaca de pe iOS

Rock Band pleaca de pe iOS

Daca sunteti fani ai jocurilor Rock Band si doriti sa experimentati acest gen si pe iPad, iPhone sau iPod Touch, din pacate trebuie sa va grabiti. Pe 31 iulie, atat Rock Band cat si Rock Band Reloaded vor disparea din App Store.

Rock-band-screen

Printr-un comunicat EA se anunta ca vor disparea din portofoliul de jocuri de iOS al companiei titlurile Rock Band si Rock Band Reloaded. Ambele jocuri, fiind disponibile  printr-un contract de licentiere dintre EA si Harmonix, vor disparea din App Store, odata cu terminarea contractului si refuzul Electronic Arts de a-l prelungi.

Tot dupa 31 iulie, posesorii jocului nu vor mai putea cumpara melodii noi si nici nu vor mai putea descarca din nou melodiile cumparate anterior. Singura portita este sa va descarcati toate melodiile cumparate din joc, pentru a le avea pe smartphone sau tableta, si sa faceti un backup la respectivele dispozitive pe un PC, Mac sau in iCloud.

Desi nu mai sunt la fel de la moda jocurile precum Guitar Hero sau Rock Band, pe mine m-au incantat teribil si imi pare rau sa vad ca dispar din App Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: