După 15 ani de pauză, celebra publicație PlayStation Underground revine [VIDEO]

În anii ‘90, una dintre cele mai atrăgătoare publicaţii pentru era PlayStation Underground, iar acum revine.

Când vine vorba de publicaţii scrise, numărul acestora s-a micşorat semnificativ în ultimii ani, o dovadă clară a acestui trend fiind dispariţia de pe piaţă a unor reviste cu vechime foarte mare. Acest fenomen s-a petrecut deopotrivă la nivel local şi global.

Una dintre revistele afectate a fost şi PlayStation Underground, o publicaţie foarte atrăgătoare supravegheată de cei de la Sony Computer Entertainment care, pe lângă review-uri la jocuri, include CD-uri cu demonstraţii la cele mai populare titluri ale momentului. Primul număr din PlayStation Underground a ajuns pe piaţă pe 26 martie 1997, iar ultimul număr a fost publicat în trimestrul trei 2001.

Pentru că nu ar fi avut niciun rost republicarea acelui concept într-un format tipărit, cei de la Sony au decis să folosească acelaşi brand într-un serial pe YouTube. Fiecare episod va avea aproximativ 20 de minute, iar primul dintre ele îl puteţi urmări integrat mai jos. În prima etapă, noi episoade vor fi publicate de două ori pe lună, urmând ca ulterior să vedem săptămânal un episod nou.

Primul episod este construit în jurul următorului joc de la , un joc de ritm foarte interesant intitulat Amplitude cu o combinaţie interesantă de elemente muzicale şi FPS.

 

Alexandru Puiu
07:00 31.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video