Ce aduce nou cel mai important update pentru Sony PlayStation 4

Ce aduce nou cel mai important update pentru Sony PlayStation 4
14:49 27.03.2015

Cei de la Sony tocmai au lansat versiunea 2.5 a firmware-ului pentru ce include câteva schimbări foarte importante de funcţionalitate.

pot afirma cu mâna pe inimă că este unul dintre cele mai bine finisate gadgeturi, atât la nivel hardware cât şi software. Cu toate acestea, un nou firmware cu numărul 2.5 introduce câteva particularităţi foarte atrăgătoare de funcţionalitate. Unele dintre ele au fost promise încă dinainte de lansarea consolei de acum un an şi jumătate.

Noul update poartă numele intern de Yukimura şi s-ar putea să reprezinte una dintre cele mai importante actualizări pentru PS4. Pe lângă câteva modificări discrete ce ţin de interfaţă, calitatea experienţei de utilizare a fost îmbunătăţită semnificativ. În primul rând, de acum puteţi foarte uşor să ieşiţi şi să intraţi în jocuri în timp real fără perioade de aşteptare. Este ca şi cum atunci, când săriţi dintr-un joc, pentru a face altceva pe PlayStation, apăsând butonul PS de pe controller, respectivul titlu intră în mod hibernare şi poate fi readus în prim plan în orice moment fără să mai staţi după el să se încarce de la început.

Tot acum va fi introdus suportul pentru medii de stocare pe USB. Indiferent dacă vorbim de stick-uri USB sau hard disk-uri externe, acestea pot fi folosite pentru transferul rapid de jocuri, actualizări, conţinut multimedia, capturi de ecran şi orice alte tipuri de fişiere generate de consolă care vă ocupă spaţiul pe hard disk-ul intern din PS4.

Noul update pentru versiunea 2.5 are 245 MB şi poate fi descărcat gratuit din meniul consolei, accesând secţiunea System Software Update din Settings – System.

 

loading...