Doi ani de OnePlus, sărbătoriți cu o ediție specială de OnePlus X

Într-o piață în care cele mai profitabile companii creează smartphone-uri de 10 ani sau chiar mai mult, reușesc să fie profitabili și nou intrați precum OnePlus.

Dacă ați urmărit îndeaproape piața gloablă de smartphone-uri, cu lansări surprinzător de dese, în ultima perioadă a devenit aproape imposibil să nu faceți referire și la OnePlus. O companie mai micuță, care nici nu exista în urmă cu ceva timp, tocmai a împlinit 2 ani de activitate pe piață în care se poate mândri cu câteva reușite importante. În aceeași perioadă în care OnePlus a fost pe profit, giganți precum HTC sau Sony au înregistrat pierderi semnificative și nici Samsung nu s-a simțit foarte bine.

OnePlus este foarte probabil să rămână în istorie ca fiind una dintre primele companii care a decis să comercializeze telefoane preinstalate cu Cyanogen OS, o versiune modificată de Android care a fost lăudată în numeroase circumstanțe ca fiind mai sprintenă decât alternativele de la alți producători de aparate.

Pentru ca celebrarea a doi ani de activitate să nu rămână doar un subiect de articol, co-fondatorul OnePlus Carl Pei a anunțat o ediție specială a terminalului OnePlus X. Aceasta va purta numele Champagne și va reprezenta o combinație între alb și auriu. Ceri care aud prima oară de OnePlus X, merită să-l perceapă ca pe un dispozitiv mainstream, fără specificații remarcabile, dar unul care arată foarte bine și include o calitate foarte bună a construcției. Înainte de lansarea acestei iterații de OnePlus X, a mai fost anunțată a versiune ceramică care a fost foarte bine primită de public.

,,În timp ce angajații OnePlus vor deschide o sticlă de champagne, vrem să celebrăm această zi specială cu voi prin lansarea oficială a OnePlus X Champagne edition. Vom face disponibilă această versiune alb/aurie de OnePlus X în Europa, urmând ca în scurt timp să fie disponibil și în alte colțuri de pe mapamond.” În ceea ce privește restricțiile de achiziție, invitațiile la OnePlus X vor funcționa și pentru acest model, iar OnePlus X Champagne va putea fi achiziționat și fără invitație în fiecare zi de marți.

Alexandru Puiu
11:00 18.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video