09 iun. 2015 | 14:54

Dispozitivul purtabil care îți va îmbunătăți performanțele în pat [VIDEO]

ACTUALITATE
Dispozitivul purtabil care îți va îmbunătăți performanțele în pat [VIDEO]

Pentru că dispozitivele purtabile nu erau încă suficient de diverse, o companie vrea să lanseze unul care se montează pe o parte intimă.

De cele mai multe ori, când vorbim despre dispozitive purtabile ne referim la ceasuri inteligente și fitness trackere. În ciuda acestui lucru, sectorul cuprinde o gamă variată de gadgeturi, fiecare cu propriile sale capabilități. Unul dintre cele mai interesante ar putea fi lansat pe piață în viitorul apropiat. În timp ce alte gadgeturi se montează la încheietura mâinii, Lovely se fixează într-un loc mai puțin obișnuit pentru accesorii de acest fel.

Conform Huffington Post, Lovely se fixează la baza penisului, fiind apoi capabil de a colecta date în timpul activității sexuale. Orice fel de informații, de la numărul de calorii arse la intensitatea actului în sine, vor fi disponibile prin intermediul unei aplicații care asigură conexiunea Bluetooth dintre mobil și Lovely. Probabil cel mai interesant aspect este faptul că aplicația poate analiza aceste date pentru a vă recomanda noi poziții pe care le veți putea încerca în viitor.

Lovely este fabricat din silicon și poate vibra în timpul actului sexual pentru o plăcere mai mare. Vibrațiile reduc autonomia dispozitivului de la șapte ore la doar două ore. Când bateria este aproape de a se descărca, nu va trebui decât să îl plasați în suportul pentru reîncărcare wireless. Campania de IndieGoGo are ca scop strângerea sumei de 95.000 de dolari, iar în prezent a atins suma de 20.000, cu 29 de zile rămase. În cazul în care campania nu este finanțată cu succes, compania nu va primi niciun ban.