Darth Vader ajunge pe o ediţie specială de PlayStation 4 [VIDEO]

Fanii Star Wars pot începe să strângă bani pentru o ediţie specială de Sony Play Station 4 ce va fi acoperită de faţa lui Darth Vader.

Pentru că era doar o chestiune de timp până când eram asaltaţi de produse cu sigla Star Wars sau personaje din noul film din serie, se pare că valul a luat proporţii semnificative în weekendul care tocmai s-a încheiat. După ce a ajuns online posterul oficial pentru cel mai nou film serie, pe care îl puteţi vedea mai jos, cei de la Sony au confirmat lansarea unei console PlayStation 4 ediţie limitată cu Darth Vader în rolul principal. Nu mai menţionăm anunţul oficial din partea celor de la Disney în legătură cu o nouă aripă Star Wars ce urmează să fie ataşată parcurilor DisneyLand din întreaga lume.

Revenind însă la ediţia specială de PS4, aceasta nu va include doar un design personalizat pe consolă şi controller. În schimb, pe lângă faptul că va fi un produs oficial certificat Star Wars, acesta va include câteva jocuri din acelaşi univers.

În primul rând, va fi lansată concomitent cu noul Star Wars Battlefront şi Disney Infinity 3.0. Pe scena de la Disney D23 Expo, Adam Boyes de la Sony a confirmat că vor fi incluse şi câteva jocuri în variantă digitală, sub formă de cod, pe care le veţi putea descărca când aveţi chef din PlayStation Store. În această a doua categorie vor intra versiuni actualizate din punct de vedere grafic, cu suport pentru trofee, de Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter şi Star Wars Bounty Hunter.

Lansarea oficială a noii console va avea loc pe 17 noiembrie, deşi separat, Disney Infinity 3.0 va fi lansat pe 28 august, dacă nu mai aveţi răbdare pentru a pune mâna pe întregul pachet. Nu avem încă detalii legate preţul acestei ediţii limitate de PS4, dar ştim că va include şi Disney Infinity 3.0: Star Wars Edition PlayStation Exclusive Hardware Bundle Kit, un nume pretenţios pentru trei figurine de plastic din noul film, Obi-Wan Kenobi, Princess Leia şi Boba Fett.

star wars the force awakens poster

10:30 17.08.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video