CyberPower Trinity reuşeşte să ne schimbe imaginea desktop-ului perfect
E complet diferit de desktop-urile pe care le-am văzut timp de zeci de ani, dar designul noului CyberPower Trinity este incredibil de util, nu doar spectaculos.
E destul de greu să percepeţi creaţia de mai sus ca pe un sistem desktop, dacă nu ar fi atât de evidente porturile USB, ieşirile audio şi unitatea optică pe partea din faţă a noului CyberPower Trinity.
Anunţat prima oară la CES în luna ianuarie a acestui an, CyberPower Trinity e primul desktop futurist lansat la aproape un an distanţă după ce Alienware a reinventat PC-ul clasic prin lansarea celei mai noi generaţii de sisteme Area-51. Revenind însă la Trinity, acest design neobişnuit are o utilitate foarte practică vizavi de răcirea interiorului. Din acest motiv, ar fi bine să vă bucuraţi la perspectiva că nu mai vorbim doar de un prototip, ci de un produs de serie achiziţionabil în orice moment de cei cu buzunare generoase.
Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează lucrurile în interior, e suficient să vă uitaţi la imaginea de mai jos. Dacă reducem, acest desktop la trei module, avem următoarele componente. O secţiune are ca scop găzduirea plăcii video şi a sistemului de răcire aferent, împreună cu câteva hard disk-uri şi SSD-uri. Cel de-al doilea modul are la interior placa de bază împreună cu procesorul, memoria RAM şi un alt sistem de răcire independent de primul. A treia şi ultima zonă din această construcţie ascunde, pe lângă o unitate optică, alte soluţii de stocare.
Dacă ar fi să mai face o asociere între produsul celor de la CyberPower şi alt computer construit pe o idee modulară, Project Christine de la Razer e cea mai potrivită analogie. Ca preţuri, configuraţia de bază a noului Trinity începe de la 955 de dolari şi ajunge cu uşurinţă la 1800 de dolari. Cum se întâmplă de obicei în cazul computerelor de gaming, posibilităţile de personalizare sunt aproape infinite, în funcţie de suma de bani pe care o doriţi investită.