Cortana se află deja în teste pe iOS

Cortana se află deja în teste pe iOS

Asistentul personal al celor de la Microsoft este deja în faza de testare pe iOS.

”Avem nevoie de ajutor din partea celor care fac parte din programul Windows Insider pentru a ne asigura că va fi un asistent personal foarte bun și pe iOS. Căutăm un număr limitat de oameni care vor să aibă acces la una dintre primele versiuni ale aplicației”, a declarat Microsoft în urmă cu ceva vreme. După cum scrie site-ul TechCrunch, unii oameni deja au fost notificați prin intermediul maiul-ului că versiunea pentru iOS de Cortana este disponibilă pentru download.

Din câte se pare, versiunea Beta oferă asistență vocală, dar și ajutor când vine vorba de program, memo-uri sau alarme. Mai mult decât atât, Cortana poate urmări diverse zboruri, pachetem, indici financiari și altele. Atunci când a anunțat că va începe testare, Microsoft i-a întrebat pe candidați dacă aceștia mai folosiseră în trecut Cortana pe PC. Cel mai probabil, companie voia să îi găsească pe cei care erau dispuși să testeze Cortana pe mai multe platforme.

Aplicația este distribuită prin intermediul TestFlight, ceea ce înseamnă că, pentru început, un număr limitat de persoane vor avea acces la Cortana. TechCrunch menționează că TestFlight are o limită de 2.000 de examinatori pe aplicație.

La începutul anului viitor, Cortana ar fi trebuit să-și facă debutul și pe Xbox One. Cu toate acestea, un număr de utilizatori deja au acces la asistentul personal. După ce au intrat în meniul setări, aceștia au mișcat selecția în sus de câteva ori și au apăsat ”A” (ambele activități repetate de câteva ori). Cortana va apărea în partea din stânga sus, însă nu va suporta toate comenzile prezentate de Microsoft în urmă cu câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: