Cortana pentru Android poate fi descărcată de pe internet

, 18 Iul, 16:35

Cortana, asistentul personal creat de către Microsoft, poate fi descărcată acum de pe internet, grație unui leak recent.

S-a aflat în urmă cu câteva luni că Microsoft va lansa Cortana și în Google Play Store, iar acum, asistentul personal al gigantului din Redmond poate fi descărcat de pe internet. Cu toate acestea, versiunea publicată de către cei de la TalkAndroid și care poate fi descărcată de aici nu este una oficială. Astfel, s-ar putea să aveți de-a face cu unele bug-uri care nu au fost rezolvate până în acest moment.

După ce descărcați această versiune, va fi nevoie doar să vă autentificați în contul de Microsoft, iar după aceea veți putea folosi Cortana. Aceasta funcționează, în mare parte, precum alte programe similare, o diferență importantă fiind că puteți seta memo-uri pe baza locațiilor. De exemplu, atunci când vă apropiați de magazin, Cortana vă poate aminti să cumpărați un anume produs.

Din câte se pare, Microsoft testează în prezent Cortana pe telefoane Android în China și Statele Unite, iar o versiune oficială va ateriza probabil în Google Play în săptămânile următoare. Pe lângă aceasta, Cortana își va face apariția și pe desktop-uri, odată cu introducerea noului sistem de operare Windows 10 la finalul acestei luni.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail