Ai fi surprins, dar Windows 8.1 RT nu a murit, ci se pregăteşte de update

Ai fi surprins, dar Windows 8.1 RT nu a murit, ci se pregăteşte de update

După ce a intrat într-un con de umbră şi Microsoft a anunţat că nu mai oferă suport pentru el, Windows 8.1 RT se pregăteşte de update.

Dn multe puncte de vedere, putem considera atât Windows 8, cât şi Windows 8.1 eşecuri de piaţă pentru Microsoft. Windows RT şi Windows 8.1 RT au reprezentat însă dezamăgiri şi mai mari. Respectiva platformă, cu o funcţionalitate incredibil de confuză, a stat la baza unui număr foarte mic de tablete Surface sau Nokia 2520 livrate. Din păcate sau din fericire, nu a trecut mult până când Microsoft şi-a recunoscut greşeala şi a afirmat că respectivele aparate nu vor putea face trecerea la Windows 10 pentru că nu mai sumt o prioritate pentru compania americană.

În acelaşi timp, a existat o promisiune cum că tabletele preinstalate cu Windows RT şi Windows 8.1 RT vor avea parte de un update menit să introducă pe acestea ,,o parte din funcţionalitatea Windows 10″. Acum, tocmai au fost făcute publice un pic mai multe detalii despre respectivul update. În primul rând, va fi lansat în luna septembrie a acestui an. Din păcate, premergător acelui moment, nu va există şi o versiune Preview pentru a vă ajuta să vă faceţi o idee mai clară vizavi de particularităţile la care vă puteţi aştepta. Oficialii Microsoft au fost destul de tăcuţi pe marginea acestui aspect.

Trecând însă peste detaliile de fond, Gabriel Aul de la Microsoft a publicat de curând pe Twitter mesajul surprinzător de simplu, ,,Windows 8.1 RT Update 3″ va fi lansat în septembrie. Acea postare nu a fost însoţită de lămuriri suplimentare.

Deşi prin prisma acestui anunţ posesorii de gadgeturi cu Windows 8.1 RT beneficiază de o rază de speranţă legată de funcţionalitatea aparatelor lor, merit să aveţi în vedere faptul că rămâne valabilă promisiunea făcută de Microsoft în luna martie 2015. Nu vor mai ajunge pe piaţă niciodată produse noi cu acel sistem de operare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: