Cluj a fost transformat în oraș imperial de Ziua Star Wars [VIDEO]

Pe 4 mai, fanii din toată lumea au sărbătorit Ziua Star Wars, iar cu această ocazie, cei de la Brandmor au transformat Clujul în oraș imperial.

”May The Fourth be with you” a circulat pe toate site-urile în cursul zilei de ieri, când fanii Star Wars au sărbătorit una dintre cele mai populare francize din istorie. Și în România au fost organizate o serie de evenimente, mai ales în București, iar cei de la Brandmor chiar au creat o serie de poze în care orașul Cluj este reprezentat drept unul imperial, în care patrulează un număr impresionant de vehicule și soldați.

Astfel, avem ocazia de a vedea un Imperial Walker deplasându-se pe străzile orașului transilvănean, crucișătoare imperiale patrulând pe cer, alături de nave de luptă de dimensiuni mai mici, și soldați clonă atât de apreciați. Probabil cea mai bine realizată poză este cea în care se poate vedea Steaua Morții pe cer. Desigur, fiind vorba de Star Wars, nu putea să lipsească Darth Vader, acesta fiind văzut la masă cu un grup de soldați.

Tot pe 4 mai, cetățenii din Melbourne au construit o copie a navetei ”Millennium Falcon” folosind doar piese Lego. Întregul proces este cuprins într-un material video de tip timelapse pe Telegraph și poate fi vizualizat mai jos.

18:38 05.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video