08 mart. 2015 | 10:55

Cele mai rezistente telefoane mobile

FEATURE
Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci când îți cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci în funcție de preț și mai ales de condițiile pe care poate să le îndure gadgetul.

Am alcătuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le găsești pe piață. Fie că ești un aventurier și faci multe călătorii pe munte și nu vrei să îți strici telefonul mobil în condițiile dure în care îl folosești, fie că pur și simplu te consideri destul de neîndemânatic și ești sigur că vei scăpa cel puțin o dată telefonul pe jos, este bine să arunci o privire și pe lista cu cele mai rezistente telefoane mobile care se găsesc de vânzare înainte de a face o nouă achiziție.

Cele mai rezistente telefoane mobile: Cat B100

Telefoanele de la Cat sunt special concepute pentru a rezista în condiții extreme, iar unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile de la ei este chiar B100.

Gândiți-vă numai la faptul că acest telefon este făcut să funcționeze la temperaturi cuprinse între -25 și 55 de grade Celsius și vă puteți da seama cât de rezistent este. Producătorii garantează că telefonul va rezista unei căderi de la 1,8 metri înălțime fără să aibă prea mari stricăciuni.

Față de celelalte telefoane, stă mai prost la capitolul cameră foto, are doar una de 3Mp și o rezoluție video de 640×480. Nici la baterie nu stă mai bine, în regim de convorbire rezistă până la 10 ore.

Găsiți ofertă pentru acest telefon AICI.

cele mai rezistente telefoane mobile cat b100

Cele mai rezistente telefoane mobile: UTOK Dorel

Telefonul produs de UTOK nu numai că este dintre cele mai rezistente telefoane mobile, dar poate fi folosit dual SIM, dacă aveți nevoie. Este foarte rezistent la praf și umezeală, recomandat dacă lucrezi pe un șantier sau dacă vrei să îl iei pe munte.

Este dotat cu un procesor Dual Core și ecran IPS de 3.5 inch. Are o memorie internă de 4GB, suficient pentru a stoca poze și filmări, dar permite și conectarea unui card micro SD de până la 32 GB.

Sistemul de operare este Android KitKat, este dotat cu GPS, deci numai pun pentru a te orienta pe munte cu ajutorul lui.

Găsești oferta completă pentru acest telefon AICI.

cele mai rezistente telefoane mobile UTOK Dorel 3

Cele mai rezistente telefoane mobile: Tecmobile Titan 600

Este unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile și este dotat și cu funcția de dual SIM. Rezistent la praf, șocuri și apă, acest telefon este destinat să facă față celor mai grele condiții.

Include și un buton de urgență SOS și este certificat IP67. Ecranul e realizat din gorilla glass 2 și rezistă fără probleme căderilor de la peste 1 metru înălțime.

Este dotat cu 2 camere foto, cea principală de 8MP, iar cea secundară 1,3 MP. Procesorul are o frecvență de 1.2 GHz, iar bateria este foarte rezistentă, având o capacitate de 4500 mAH, poate rezista până la 18 ore de convorbiri.

Găsiți oferta completă pentru un astfel de telefon mobil AICI.

cele mai rezistente telefoane mobile Tecmobile Titan 600

 

Bonus

Pentru că nu toată lumea își dorește un telefon care arată ca ceva ce ar putea găsi pe un șantier, am ales și două smartphone-uri obișnuite, care pot fi folosite zi de zi, dar care s-au dovedit rezistente în testele de pe internet.

Samsung Galaxy S5

Poate nu este chiar cel mai rezistent telefon, însă cu siguranță prinde topul 5 cu cele mai rezistente telefoane mobile din 2015. Aproape în toate topurile făcute de specialiști este inclus și acest telefon ca fiind unul rezistent.

Nu numai pentru faptul că nu se îndoaie precum telefonul cu care se află în concurență directă la vânzări, iPhone 6, dar și carcasa și ecranul foarte rezistente l-au propulsata în acest top.

Priviți mai jos cum rezistă telefonul după mai multe ‘căzături’ direct pe asfalt.

O ofertă completă a acestui telefon găsiți AICI.

samsung galaxy s5

Motorola Moto X

Telefonul de la Motorola are un display HD de 5.2 inch și este dotat cu Corning Gorilla Glass și înveliș rezistent la apă. Acestea sunt principalele calități care îl propulsează în top 5 cele mai rezistente telefoane mobile pe care le găsești pe piață în 2015.

Moto X rulează cea mai recentă versiune de Android și are un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon, având un consum redus de enegie. În plus, telefonul are o cameră foto principală de 13 Mp, suficient să faci cele mai bune poze, dar și una secundară de 2 Mp.

Are o baterie de 2300 mAh care poate rezista până la 24 de ore de convorbire. Cât despre rezistența în fața șocurilor pe care le-ar putea avea în condiții extreme, imaginile de mai jos sunt mai mult decât grăitoare: priviți cum face față loviturilor de ciocan sau zgârieturilor de cuțit.

Puteți vedea oferta pentru acest telefon AICI.

Motorola Moto X review la Playtech (2)