Cele mai bune telefoane cu baterii mari

Dacă te miri că telefonul tău foarte scump și foarte „inteligent” nu are o autonomie prea mare, trebuie să știi că ea este dependentă de capacitatea bateriei. Dacă vrei o autonomie cât mai mare, există telefoane pe care să le alegi și care să te mulțumească.

Telefoanele cu baterii mari sunt mai populare ca niciodată, odată cu trecerea spre ecrane de rezoluții tot mai mari și procesoare cu mai mult de patru nuclee. Există telefoane precum Motorola Moto Maxx, care se apropie de 4.000 mAh, dar din fericire nu există în România în magazine.

Apoi, există un model chinezesc cu baterie de 10.000 mAh. Dincolo de acumulator nu va avea însă prea multe dotări notabile.

Din fericire, există o ofertă bogată de telefoane cu baterii mari pe care merită le alegi. Le-am împărțit pe două mari categorii: cele cu baterie bună peste 4.000 mAh și cele cu baterie mare între 3.000 și 4.000 mAh. Partea proastă este că în cazul unora te alegi cu baterie mare, dar cresc și dimensiunile telefonului, și greutatea. Un exemplu este Huawei Ascend Mate 4. Până la noi anunțuri, poate chiar Sony Xperia Z5 care ar avea un acumulator de 4.500 mAh, acestea sunt telefoanele cu cele mai mari baterii.

Telefoane cu baterii mari între 3.000 și 4.000 mAh

„Playtech” a numit LG G3 cel mai bun telefon al anului 2014 și încă are dotări foarte bune și pentru 2015. Are un ecran de 5,5 inci QuadHD, camera foto este de 13 megapixeli capabilă să filmeze la rezoluție 4K și dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon cu patru nuclee. Desigur, cea mai importantă dotare este bateria de 3.000 mAh. Găsești acest telefon în oferta eMAG aici.

LG G3 cu baterie de 3000 mAh

LG G4 ar putea fi cel mai bun telefon al anului acesta. Are un ecran de 5,5 inci QuadHD și o cameră mai bună decât a modelului de anul precedent. Spre deosebire de G3, acesta vine și într-o versiune cu capac al bateriei acoperit cu piele, iar ecranul este mai bun, deși rezoluția a rămas aceeași. Bateria este tot de 3.000 mAh, dar LG a redus consumul cu 20% față de versiunea precedentă. Găsești LG G4 în această ofertă.

LG G4 cu baterie de 3000 mAh

Sony Xperia Z3 poate n-a adus nimic semnificativ mai bun decât modelul precedent, dar cu siguranță autonomia este marele plus. Cu o baterie de 3.100 mAh, acesta a fost cel mai „rezistent” telefon anul trecut. De asemenea, ecranul de 5,2 inci și rezoluție full HD este un consumator mai mic decât cel de pe LG G4. Camera foto este 20 de megapixeli, are 3GB de memorie RAM și în continuare este un telefon foarte bune. Îl poți cumpăra de la acest magazin online.

Sony Xperia Z3 cu baterie de 3100 mAh

Într-un top cu telefoane cu baterii mari, n-au cum să lipsească cele din categoria phablet. Aici intră Samsung Galaxy Note 4 cu o baterie de 3.220 mAh capabil să te ducă pe o singură încărcare o zi întreagă. Nu duce lipsă de dotări tehnice, cu 3GB de memorie RAM, un procesor Samsung cu opt nuclee și cameră foto de 16 megapixeli, iar ecranul este unul de 5,7 inci la rezoluție QuadHD. Este disponibil în oferta eMAG aici.

Samsung Galaxy Note 4 cu baterie de 3220 mAh

Google Nexus 6 are o baterie la fel de mare ca cea de pe Galaxy Note 4, doar că are ecran de 6 inci și rulează o versiune stock de Android, pe când Samsung folosește interfața TouchWiz și optimizările sale. Acest smartphone are 3GB de memorie RAM, este rezistent la apă, camera e de 13 megapixeli și are un spațiu de stocare de 32GB. Ecranul este QuadHD și procesorul un Snapdragon 805 cu patru nuclee. Găsești cel mai nou Nexus la acest magazin online.

Google Nexus 6 cu baterie de 3220 mAh

Rareori am recomandat un BlackBerry în ultimul an (sau chiar ultimii ani), dar când vine vorba de autonomie Passport este un adevărat lider. Cu o baterie de 3.450 mAh și un ecran pătrat de 4,5 inci, acesta este un telefon pentru oamenii care nu vor să stea constant pe lângă o priză și să care cu ei o baterie externă. Acest telefon mai are o tastatură fizică, o cameră de 13 megapixeli și 3GB memorie RAM. Poți cumpăra BlackBerry Passport din această ofertă.

BlackBerry Passport cu baterie de 3450 mAh

Telefoane cu baterii bune de peste 4.000 mAh

Huawei a lansat telefoane interesante în 2014, iar unul dintre ele este acest Ascend Mate 7, un telefon de 6 inci cu o baterie de 4.100 mAh. Ecranul este full HD, camera de 13 megapixeli și memoria RAM de 2GB acompaniată de un procesor Hisilicon Kirin 925 produs chiar de Huawei. Telefonul este unul de cursă lungă, autonomia fiind foarte bună și făcându-l poate cel mai bun din această listă. Poți cumpăra Huawei Ascend Mate 7 de la eMAG.

Huawei Ascend Mate 7 cu baterie de 4100 mAh

Există telefoane cu dotări de vârf, apoi există cele care se mai pot remarca doar prin anumite dotări. Același este și cazul Leagoo Lead 7, un telefon de sub 1.000 de lei care are o baterie de 4.500 mAh. Mai are și o cameră foto de 13 megapixeli, memorie RAM de 1GB și 8GB spațiu de stocare, dar dat fiind ecranul de 5 inci HD poți fi sigur că din bateria lui scoți două zile de folosire. Găsești acest telefon în oferta eMAG de aici.

Leagoo Lead 7 cu baterie de 4500 mAh

Tecmobile Titan 600 este un telefon aparte și nu doar prin capacitatea bateriei. Acesta e rezistent la șocuri, apă și praf și acumulatorul este de 4.500 mAh. Nu are dotări foarte bune, dar pentru cei care lucrează în medii mai puțin curate sau mai puțin sensibile, acesta reprezintă o alegere foarte bune. Are un procesor cu opt nuclee, 1GB de memorie RAM și 4GB spațiu de stocare. Ecranul este doar de 4 inci. Titan 600 poate fi cumpărat de aici.

Tecmobile Titan 600 cu baterie de 4500 mAh

Campionul acestei liste, în ceea ce privește capacitatea bateriei, este un model de la Allview. Așa cum îi spune și numele, P6 Energy este un smartphone care să-ți aducă aminte de „epoca de aur” a telefoniei, când terminalul tău nu se descărca după jumătate de zi de funcționare. Acesta are o baterie de 5.000 mAh, un ecran de 5 inci la rezoluție HD, 1GB de memorie RAM și folosește un procesor cu patru nuclee. Găsești Allview P6 Energy în oferta eMAG de aici.

Allview P6 Energy cu baterie de 4500 mAh

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: