Cele mai bune site-uri de muzică: De unde să descarci sau să cumperi cele mai noi piese

Cele mai bune site-uri de muzică: De unde să descarci sau să cumperi cele mai noi piese

Pentru a avea acces la cele mai noi piese trebuie să vezi cele mai bune site-uri de muzică existente în acest moment pe piață.

Industria muzicală s-a adaptat erei în care trăim, așa că în ziua de azi găsești cele mai noi piese pe cele mai bune site-uri de muzică. Dacă ești confuz și nu știi care ar fi site-urile cele mai bune, îți oferim noi o selecție.

Dacă iubești cu adevărat un artist sau o melodie, trebuie să îi încurajezi cumpărând legal muzică pe care o găsești la un click distanță și pe torenți. Astfel, artistul preferat va putea să continue munca pe care tu o apreciezi atât de mult. În plus, pe cele mai bune site-uri de muzică găsești piesele la prețuri foarte accesibile.

Pentru cei care vor și muzică gratis, și legal descărcată de pe internet, ei bine, există și așa ceva. Aflați de aici unde găsiți muzică gratuit.

Cele mai bune site-uri de muzică: iTunes

Dacă aveți iPod sau iPhone, cea mai la îndemână variantă să cumpărați ieftin piesele artiștilor preferați rămâne iTunes. Piesele costă puțin și puteți cumpăra o doar o piesă de pe un album și nu tot albumul unui artist. În plus, melodiile cumpărate pot fi ascultate atât online, cât și offline.

Cele mai bune site-uri de muzică: zonga.ro

Zonga este o platformă de streaming online care te lasă să asculți legal muzică fără să plătești pentru fiecare piesă în parte. În plus, ai și funcție care îți permite să asculți piesele preferate offline, contra unui abonament. Zonga este unul dintre cele mai bune site-uri de muzică din România, având parteneriate cu case de discuri celebre precum Universal, Warner, Sony Music, Emi, Roton, Media Pro Music sau Cat Music.

Cele mai bune site-uri de muzică: deezer.ro

Deezer.ro este unul dintre cele mai bune site-uri de muzică deoarece îți permite să creezi playlisturi și să descarci oricâte melodii vrei, pe care le poți asculta offline. Ai acces la toată baza de date cu melodii atâta timp cât abonamentul tău este activ.

Cele mai bune site-uri de muzică: emusic.com

Pe eMusic prețurile sunt destul de mici și numeroase case de discuri au contracte cu acest site, drept dovadă dețin peste 4 milioane de cântece la care ai acces. E drept că printre aceste piese găsești și foarte multe ale unor artiști underground, dacă ai chef să descoperi muzică nouă și mai puțin cunoscută.

Cele mai bune site-uri de muzică: Jamendo

Jamedo este un altfel de magazin online de muzică. Cântecele pot fi copiate și distribuite după ce le-ai cumpărat de pe site. 50% din prețul pe care îl plătești pe o piesă ajunge direct la artist. Este unul dintre cele mai bune site-uri de muzică și este o platformă altfel care susține artiștii.

Cele mai bune site-uri de muzică: Musicmall.ro

Dintre cele mai bune site-uri de muzică românești este și musicmall.ro care îți permite să plătești melodia achiziționată prin SMS sau card electronic online. O piesă costă aici 0,9 euro.

Citește și:
Etichete: