Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri și sfaturi rapide

Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri și sfaturi rapide

BLACK FRIDAY 2015. Febra ofertelor de Black Friday a intrat deja în linie dreaptă, anul acesta evenimentul este așteptat să atragă și mai mulți români – 34% dintre românii din mediul urban, cu acces la internet, se pare că sunt interesați de reduceri Black Friday 2015, față 28% anul trecut.

Update vineri 00.42: Newsletter-ul cu toate reducerile eMAG de Black Friday este disponibil aici.

Așa cum, poate, era de așteptat, bărbații par mai dispuși să vâneze cele mai bune oferte, peste 42%, față de 27% dintre femei, conform unui studiu. In acest articol veți găsi cele mai bune sfaturi și informații despre cele mai bune oferte eMAG, evoMAG, Altex, Media Galaxy, Flanco și nu numai, precum și o listă cu magazinele participante la Black Friday 2015.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol, puteți vedea cateva produse bune de evitat.

BLACK FRIDAY 2015. eMAG vine în ajutorul vostru o un ghid pentru vânătorii de oferte Black Friday, pe care îl găsiți aici complet, este foarte util. Oricum, fiți pe fază, catalogul eMAG va fi făcut public înainte de miezul nopții, vă vom ține la curent cu toate informțiile privind oferta eMAG Black Friday. Deocamdată, știm că un monitor LED AOC de 18,5 inci va fi 99,99 lei, iar un laptop HP 250 G3, de 15,6 inci, cu Intel i3 Haswell și 500GB, va fi redus la 999,99 lei, cu geantă inclusă.

O premieră pentru campania Black Friday este punerea în vânzare de lingouri de aur de 24 karate și de monede de aur de 22 karate, la eMAG. Acestea vor avea o reducere de 10% față de prețul afișat în ziua precendentă la Piraeus Bank.

BLACK FRIDAY 2015. Media Galaxy anunță „cel mai mare Black Friday ever”, după ce a derulat deja promoții timp de două săptămâni, cu discount de până la 75%.

BLACK FRIDAY 2015. F64 are aproape 300 de produse în reduceri de Black Friday 2015, aici. Printre ele, puteți fi atenți la Nikon D7200, Canon 70D body. Promoțiile vor fi pornite exact la ora 00:00.

BLACK FRIDAY 2015. evoMAG a anunțat reduceri la peste 40.000 de produse, care vor beneficia de oferte Black Friday de 85%, ceea ce nu este deloc rău. Un laptop HP cu specificații ok la 999 lei nu este de neglijat, zicem noi, dar găsiți aici toate reducerile cu siguranță.

BLACK FRIDAY 2015. EuroGsm își va trata cu multă atenție clienții care s-au abonat la newsletter până la data de 18 noiembrie. Dacă ați făcut deja asta, v-ați bucurat deja de acces la lista de oferte Black Friday, prin email, cu 24 de ore înainte de începerea campaniei de reduceri.

BLACK FRIDAY 2015. Oferte bune are s-au anunțat și la CEL.ro, care a anunțat discount-uri de nu mai puțin de 95%. Credem că va fi de urmărit un iPhone 5S de 16GB Gold, de exemplu, un laptop Asus ROG cu i7 și nu numai. Pentru toate produsele cumpărate în campania de reduceri Black Friday, magazinul promite termen de livrare de maximum cinci zile.

BLACK FRIDAY 2015. Iată, pe foarte scurt, câteva trucuri simple de care să țineți cont dacă doriți ca vânătoarea de reduceri Black Friday să fie eficientă:

– Este foarte important să fiți pregătiți. Sfatul nostru este să vă faceți cont în toate magazinele de unde credeți că veți achiziționa gadget-uri și alte produse.

– Asigurați-vă rapiditatea! Va fi o goană nebună după oferte Black Friday 2015, așa că aveți grijă să vă mențineți logați în toate conturile create în magazinele online.

– Sfatul nostru este să limitați interesul la produse de care chiar aveți nevoie. Evident, dacă aveți bani de cheltuit la liber, puteți vâna toate reducerile Black Friday. Dacă, însă, vreți mai degrabă să achiziționați cu cap, îndreptați-vă atenția către gadget-uri pe care inima vi le dorea de multă vreme sau care v-ar fi cu adevărat necesare.

– Ar fi foarte utilă o rememorare a prețurilor. Ce-i drept, dacă urmăreați de multpă vreme un anumit produs, este foarte probabil să aveți cunoștință de prețul său de bază. Nu uitați că magazinele apelează și la tot felul de tertipuri pentru a crește prețurile în lista de oferte Black Friday, așa că o aducere aminte v-ar putea salva de la a cădea în plasa tentațiilor fără fundament.

– Nu în ultimul rând, nu vă lăcomiți! Dacă vă imaginați că veți cumpăra produse „pe bandă” numai pentru a le vinde ulterior pe site-urile de vânzări online pentru a obține profit, țineți cont că poate mai sunt o mulțime de alți utilizatori care vor să facă la fel. Riscul re-vânzării fără profit va fi mare, direct proporțional cu rata de căutare a produsului, cu gradul de păcăleală privind nivelul real de reduceri Black Friday 2015 aplicat produsului etc.

BLACK FRIDAY 2015. Iată lista celor mai importante magazine participante la Black Friday 2015:

eMAG

ALTEX

Media Galaxy

F64

evoMAG

PC Garage

Flanco

ClickShop

Marketonline

Senso Days
Quickmobile – 20-22 noiembrie
CEL.ro
elefant.ro
Okazii.ro
Yellostore

BLACK FRIDAY 2015. Operatorii telecom nu pot lipsi, desigur, de la campania ofertelor. Promoțiile Telekom pot fi accesate aici, cu discount-uri la abonamente de voce, extra-opțiuni de reîncărcare pre-pay și la serviciile fixe. Campania de reduceri Black Friday la Orange va fi similară: abonamente și diverse telefoane la preț cu reducere, precum și diferite accesorii. Vodafone promite, de asemenea, oferte considerabile la telefoane, abonamente, rate fără dobândă, tablete cadou. Ofertele Black Friday la Digi Mobil au început de joi, 19 noiembrie, și vor fi valabile până luni, 23 noiembrie 2015. Clienții noi care aleg să își porteze numărul de telefon Digi Mobil vor avea reducere de 50% din prețul abenamentul la anumite pachete, timp de până la 12 luni.

BLACK FRIDAY 2015. Dacă sunteți pe Playtech.ro, probabil vă interesează produsele IT, se pare că aproape 20% dintre români sunt în căutare de reduceri Black Friday, aproape un sfert sunt vor fi atenți la oferte de telefoane și tablete, dar cei mai mulți doresc discount considerabil pentru achiziționarea unui televizor. În plus, mulți dintre consumatorii români atenți la campania de oferte Black Friday se pare că sunt interesați de categoria electrocasnicelor.

Citește și: