08 iun. 2015 | 14:09

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapidă către performanțe de top

FEATURE
Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapidă către performanțe de top

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri sunt capabile de performanțe remarcabile, indiferent de cerințe, iar gama largă de prețuri la face accesibile tuturor.

Când vine vorba de gaming, lumea este extrem de divizată. Indiferent de preferințe, consola este cea mai simplă soluție, fiind mai mult decât suficientă pentru utilizatorul de rând. Foarte mulți utilizatori, însă, preferă PC-urile în fața dispozitivelor create de Microsoft, Sony sau Nintendo, iar motivele acestora sunt foarte clare. Dacă vreți să aveți parte de cea mai bună experiență în timpul unui joc, atunci PC-ul este ceea ce vă trebuie. În funcție de ceea ce vă doriți, aveți la dispoziție mai multe opțiuni.

Desktop-urile au oferit dintotdeauna o putere mai mare celor pasionați de jocuri, însă laptopurile au avantajul conferit de mobilitate. Pentru a-ți construi un desktop, este nevoie de un oarecare nivel de pricepere și suficientă răbdare, două  atuuri pe care multe persoane nu le posedă. Din această cauză, tot mai mulți optează pentru un laptop atunci când vor să-și achiziționeze un dispozitiv pentru gaming. În acest condiții, mai jos puteți vedea câteva dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri din România.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri – Asus K555LN-DM205D

Cel mai ieftin laptop de pe lista noastră, modelul celor de la Asus vine dotat cu un procesor Intel Core i7 din generația a patra cu o frecvență de 2GHz. Lista de specificații este completată de 4GB RAM, 1TB pentru stocarea datelor și o placă video Nvidia GeForce 840M de 2GB, iar ecranul dispozitivului are o rezoluție Full HD. Laptopul Asus poate fi găsit la un preț foarte bun aici.

cele mai bune laptopuri pentru jocuri Asus K555

 

Acer Aspire E5-572G-73HH

Cu un ecran de 15,6 inci și un procesor Intel Core i7-4712MQ de 2,3GHz, laptopul Acer este capabil de performanțe suficient de bune pentru majoritatea jucătorilor. Acesta este dotat, printre altele, cu 4GB RAM, un hard drive de 1TB și o placă video dedicată Nvidi a GeForce 940M de 2GB.Laptopul pentru gaming al celor de la Acer vine cu Linux preinstalat și este disponibil la un preț avantajos aici.

cele mai bune laptopuri pentru jocuri Acer Aspire E5

 

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri – Acer Aspire V3-572G-74DX

Modelul Aspire V3-572G-74DC de la Acer vă pune la dispoziție cea mai nou tehnologie de la Intel, fiind dotat cu un Intel Core i7-5500U de 2,4GHz. Ecranul are o diagonală de 15,6 inci și rezoluție Full HD, iar dimensiunea memoriei RAM este de 8GB. Mai mult decât atât, veți avea nu mai puțin de 240GB SSD pentru stocarea datelor și o placă video Nvidia GeForce 840M de 2GB. Laptopul se numără, cu siguranță, printre cele mai bune laptopuri pentru jocuri, putând fi achiziționat de aici.

cele mai bune laptopuri pentru jocuri Acer Aspire v3

 

Asus ROG G551JW-CN011D

Divizia ROG a celor de la Asus scoate constant PC-uri cu performanțe de top, iar modelul G551JW este încă o dovadă a acestui lucru. Sub tastatura cu sistem de iluminare se ascund următoarele componente: un procesor Intel Core i7 de 2,6GHz, 8GB RAM, un hard de 1TB alături de 24GB SSD și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 960M de 4GB. Ecranul acestuia are dimensiunea standard de 15,6 inci și suportă o rezoluție Full HD. Îți poți cumpăra propriul Asus ROG G551JW accesând acest link.

cele mai bune laptopuri pentru jocuri Asus ROG

 

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri – Dell Inspiron 7548

Da, seamănă foarte mult cu dispozitivele celor de la Apple, dar Inspiron 7548 este capabil de performanțe cel puțin la fel de bune. Lista de specificații include un Intel Core i7-5500U de 2,4GHz, 16GB RAM, 1TB pentru stocarea datelor și o placă video AMD Radeon R7 M270 de 4GB. Mai mult decât atât, ecranul are o rezoluție 4K impresionantă, iar Windows 8.1 este preinstalat. Vă puteți cumpăra propriul Dell 7548 de aici.

cele mai bune laptopuri pentru jocuri dell

 

Asus ROG G750JY-T4050D

Al doilea Asus ROG din această listă este visul oricărui gamer din România, având un Intel Cote i7-4720HQ de 2,6GHz, 24GB RAM și 1TB pentru stocarea datelor, alături de 256GB SSD. Acesta vine dotat și cu un Blu-Ray player și o placă video Nvidia GeForce GTX 980M de 8GB. De asemenea, ecranul de 17,3 inci are o rezoluție Full HD. Asus ROG G750 este printre cele mai bun laptopuri pentru gaming din România și este disponibil aici.

cele mai bune laptopuri pentru jocuri Asus ROG G750

 

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri – Alienware 18

Pentru cei care vor doar cele mai bune performanțe în timpul jocurilor, laptopul Alienware 18 este alegerea ideală. Acesta include un ecran Full HD de 18,4 inci, un procesor Intel Core i7-4940MX de 3,1GHz, 32GB RAM, 2TB pentru stocarea datelor și alți 80GB SSD. Laptopul nu are una, ci două plăci grafice Nvidia GeForce GTX 880M, cumulând 16GB de memorie video. Laptopul Alienware 18 vine cu Windows 8.1 preinstalat și poate fi achiziționat de aici.

alienware cele mai bune laptopuri pentru jocuri