Cele mai bune laptopuri business

Cele mai bune laptopuri business

Am strâns cele mai bune laptopuri business și cele mai bune oferte pe care le găsiți pe piață în acest moment.

Printre cele mai bune laptopuri business găsim o diversitate de configurații dar și de prețuri. Nu trebuie să vă sperie faptul că vorbim despre cele mai bune laptopuri business și să credeți că vorbim doar despre prețuri uriașe.

Cele mai bune laptopuri business se găsesc începând de la prețuri normale pentru orice laptop, până la într-adevăr prețuri ceva mai piperate. Ceea ce contează atunci când alegi un laptop business depinde și de profilul afacerii pe care o conduci sau pentru care lucrezi.

Dacă munca ta necesită mai multă editare și utilizare a soft-urilor de tip editor text sau chiar imagine, cum ar fi Office sau Adobe Photoshop la un nivel mediu, poți să folosești cu încredere unul dintre cele mai bune laptopuri business cu procesor i3. Este suficient pentru profilul tău.

Dacă însă folosești multă editare video, ai putea să ai nevoie de o configurație ceva mai puternică

Oricum, toți cei care se orientează spre cele mai bune laptopuri business vor ca laptopul ales să fie cât mai ușor pentru că vorbim de cele mai multe ori de oameni care călătoresc mult și au nevoie de ultra portabilitate.

Cele mai bune laptopuri business: HP ProBook 455 G2

Acesta este unul dintre cele mai bune laptopuri business la prețuri cât se poate de accesibile. Este dotat cu un procesor performant AMD Quad Core A10-7300 cu o frecvență de 1.9GHz.

Are o diagonală de 15.6 inch, 4GB memorie și 1TB memorie internă. În plus, trebuie să mai știți că este dotat cu o cameră web de 720p. Este subțire și cât se poate de ușor, cântărind doar 2.2kg.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune laptopuri business o găsiți AICI.

cele mai bune laptopuri business HP ProBook 455 G2

Dell Latitude 3440

Laptopul Dell Latitude 3440 intră și el între cele mai bune laptopuri business. Prețul este încă unul accesibil, configurația include un procesor i3 de 1.7GHz și 4GB memorie, dar și un HDD de 500GB.

Diagonala display-ului are 14 inch, iar design-ul este unul extrem de elegant, având finisări din aluminiu, sasiul robust.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune laptopuri business o găsiți AICI.

cele mai bune laptopuri business Dell Latitude 3440

Cele mai bune laptopuri business: Ultrabook Toshiba Satellite

Este primul dintre cele mai bune laptopuri business pe care vi le prezentăm care are un preț ceva mai piperat, dar excelează la multe capitole și este total justificat. În primul rând are un procesor i5 de 1.7 Ghz și o diagonală ideală de 13,3 inch, făcându-l foarte ușor de cărat, cu o greutate de numai 1.2 kg.

Unul dintre punctele pro este spațiul de stocare de 256 GB de tip SSD, care asigură realizarea mai rapidă a sarcinilor.  Mai are 8 GB DDR3 și o carcasă cu design modern, făcută din magneziu, extrem de rezistentă.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune laptopuri business o găsiți AICI.

cele mai bune laptopuri business Ultrabook Toshiba Satellite

MacBook Air 13

Nu puteam să nu includem măcar unul dintre modelele produse de Apple pe lista cu cele mai bune laptopuri business. Am ales MacBook Air 13 pentru că le îmbină pe toate: un preț rezonabil pentru un asemenea laptop, o configurație puternică, iar la partea de design, stabilitate, rezistență și popularitate este între cele mai bune.

MacBook Air este dotat cu un procesor Intel Core i5 de 1.60 Ghz, are un display de 13.3 inch, 4 Gb DDR și 128GB SSD. Are un răspuns foarte rapid și o stabilitate a sistemului de operare deosebită.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune laptopuri business o găsiți AICI.

cele mai bune laptopuri business MacBook Air 13

Cele mai bune laptopuri business: Lenovo ThinkPad W540

Lenovo ThinkPad W540 nu are cum să nu te impresioneze. Este dotat cu un procesor de ultimă generație i7, cu o frecvență de 2.9 GHz. Are 15.5 inch și cântărește 2.7 kg. Display-ul are o rezoluție de 2880×1620, conține o placă video dedicată și o cameră web HD.

Puteți obține acces rapid și convenabil și vă puteți conecta în siguranță cu o singură atingere deoarece laptopul folosește tehnologie capabilă să citească amprentele.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune laptopuri business o găsiți AICI.

cele mai bune laptopuri business Lenovo ThinkPad W540

ASUS UX303LN

Ultrabook-ul celor de la ASUS  este cel mai elegant dispozitiv din această listă. Are un ecran de13.3 inch și o rezoluție enormă de 3.200×1800. Performanța este asigurată de un procesor Intel Core i5 de 2,2Ghz și de o memorie RAM de 4GB.

Spațiul de stocare de 256GB este de tip SSD, iar procesarea grafică se face printr-o placă video dedicată, model Nvidia GT 840M.

Finisajele deosebite îl fac un laptop potrivit nu numai pentru business, ci și pentru persoanele care vor o adevărată bijuterie.

Puteți cumpăra ASUS UX303LN de AICI.

cele mai bune laptopuri business

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: