15 iun. 2015 | 10:00

Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10.000 de dolari e distrus cu magneți [VIDEO]

VIDEO
Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10.000 de dolari e distrus cu magneți [VIDEO]

Dacă aşteptaţi de mult timp ca cineva să distrugă un doar de dragul vizionărilor pe YouTube, s-a găsit cineva să vă satisfacă curiozitatea.

Gadgeturile sunt foarte populare pe YouTube. Foarte mulţi dintre voi folosesc serviciul de streaming pentru a afla detalii despre dispozitive pe care plănuiesc să le cumpere sau gadgeturi pe care nu vor pune mâna niciodată. Indiferent dacă vreţi să aveţi parte de un review detaliat, vreţi să vedeţi sau cât e de rezistent la şocuri, există un clip pentru fiecare scenariu.

De această dată, într-un mod incredibil de agresiv, este distrus un Apple Watch Edition în valoare de peste 10.000 de dolari. Cel mai scump gadget realizat vreodată de Apple nu a mai fost supus până la această oră unor experimente atât de agresive, în parte şi datorită preţului piperat. Pentru că este puţin probabil să faceţi o investiţie fabuloasă într-un asemenea aparat, e bine să ştiţi cât de bine rezistă la un test surprinzător.

Practic, ceasul este introdus între doi magneţi de neodimium de putere foarte mare, context în care este supus la o presiune imensă.

În definitiv, preţul acestui clip este unul foarte mare, mai ales că este foarte puţin probabil ca garanţia oferită de Apple să acopere astfel de manifestări agresive. Clipul este realizat de TechRax, un internaut care şi-a făcut un obicei din distrugerea de aparate scumpe pentru divertisment. Ca urmare, dacă aveţi o afinitate pentru astfel de scurt metraje, nu ezitaţi să apăsaţi pe play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele