Ce se întâmplă când scufunzi un iPhone 6S în azot lichid [VIDEO]

Persoanele care au o problemă principială cu existenţa iPhone-urilor, se vor bucura să vadă acest clip cu un iPhone 6S scufundat în azot lichid.

Clipurile în care diverse gadgeturi sunt spulberate cu arme de calibru mare nu mă încântă în mod special. Cu toate acestea, nu exclud complet fascinaţia din spatele unor experimente chimice care au ca şi consecinţă distrugerea unor aparate. Din fericire, cel mai nou clip al celor de la FullMag se încadrează în a doua categorie.

Acelaşi grup de oameni pasionaţi de distrugere care în trecut au făcut ţăndări iMac-uri, iPad-uri, console de gaming şi multe alte telefoane, au pus acum mâna pe un iPhone 6S doar pentru a-l face praf, la propriu. În clipul de mai sus, cel mai nou smartphone ieşit din Cupertino este scufundat în azot, lăsat în respectiva substanţă doar cât să îngheţe, urmând ca la final să aibă partea de tratamentul unui ciocan. În acest fel, putem vedea particularităţi ale procesului de dezasamblare a unui iPhone 6S care în alte condiţii ar fi putut să ne scape.

În urmă cu aproximativ un an, aceeaşi echipă din spatele canalului de YouTube FullMag a aplicat un tratament similar cu azot lichid unui iPhone 6. Experimentul respectiv a fost imortalizat în întregime prin intermediul unui clip pe care îl puteţi urmări aici. Dacă vreţi să faceţi un test comparativ între nivelul de anduranţă oferit de iPhone 6 în comparaţie cu iPhone 6S, scurt metrajul de anul trecut este un punct bun de start.

Din punctul de vedere al creatorilor clipului, iPhone 6S pare să fie mai rezistent decât vechiul model, mai ales când vine vorba de calitatea ecranului folosit. Nu de alta, dar durat semnificativ mai mult până să crape.

În cazul în care nu sunteţi fascinaţi de chimia din spatele unor astfel de clipuri, apăsaţi play şi bucuraţi-vă de abilitatea camerelor slow motion folosite de a imortaliza nişte secvenţe pe care nu le-aţi vedea cu ochii liberi.

Alexandru Puiu
16:58 29.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video