Cât de grav este dacă… mâncaţi o tabletă?

Cât de grav este dacă... mâncaţi o tabletă?

Dacă v-aţi pus vreodată întrebarea din titlu, un rus nu foarte stabil mental v-a confirmat că încercarea de a mânca o tabletă vă poate provoca decesul.

Pare un scenariu absurd şi din multe puncte de vedere este dar, din păcate, acesta a avut loc în urmă cu câteva zile în Sankt Petersburg.

În ultimii ani am văzut numeroase cazuri în care diverse gadgeturi au fost . Dacă nu era evident, respectivul gest a fost făcut ca un test anduranţă nu ca o pregătire pentru a fi mai uşor de mâncate. pe care le folosim zilnic conţin substanţe incredibil de otrăvitoare, iar dacă sunt îngurgitate, aveţi şanse foarte mari să muriţi.

Această lecţie a fost învăţată de un rus care, în faţa poliţiei din fosta capitală rusă, a început să mănânce componente interne şi bucăţi din ecranul unei tablete defecte. Din păcate, înainte ca salvarea să fie prezentă la faţa locului pentru a încerca să salveze respectivul individ, acesta a decedat. Totul a început după ce Poliţia locală s-a prezentat la domiciliul unui şomer în vârstă de 41 de ani la sesizarea unor vecini pentru a verifica dacă acesta este în regulă după ce a început să arunce obiecte de mobilier pe geamul apartamentului său. Întregul eveniment a avut loc duminică la ora 17:000.

La prima vedere, este foarte posibil ca respectivul individ să fi suferit de afecţiuni psihice grave exacerbate de prezenţa organelor de ordine. Nu de alta, dar doar în momentul în care Poliţia a încercat să-l captureze pentru că devenire recalcitrant, acesta a făcut gestul ce urma să-i fie fatal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: