28 apr. 2015 | 15:00

Apple Watch într-un test absurd – oare merge la blender? [VIDEO]

ACTUALITATE
Apple Watch într-un test absurd -  oare merge la blender? [VIDEO]

Niciodată nu am apreciat distrugerea fără sens a gadgeturilor, dar pentru un Apple Watch băgat într-un blender de mare putere am făcut o excepţie.

Nu mai auzisem de mult timp de cei de la Blendtec. Pentru o perioadă destul de lungă, de câţiva ani, fiecare gadget popular care se lansa trecea prin cel mai agresiv test în slow motion, acela de blendare. Nu conta dacă era vorba de smartphone-uri sau , unul dintre cele mai puternice blendere din lume făcea faţă provocărilor fără nici un fel de evenimente neplăcute.

În cel mai recent episod al popularei serii de clipuri, întrebarea ,,Will it blend?” a fost pusă în asociere cu Apple Watch. Recent lansatul ceas al celor de la Apple are un grad de anduranţă destul de ridicat, dar, dacă e să fim sinceri, nu prea avea şanse să reziste într-un blender. În definitiv, pentru nişte , realizate într-un mediu controlat, am făcut ieri un material. Pentru o experienţă un pic mai absurdă, fără nici fel de valoare reală, puteţi urmări clipul de mai jos. Nu de alta, dar e puţin probabil să vă scăpaţi vreodată preţiosul gadget în blender şi ar fi păcat să nu vedeţi care ar fi urmările într-un astfel de scenariu.

Rezultatul final este previzibil şi se găseşte sub formă de praf pe fundul vasului. Ce mi se pare însă surprinzător e că a rezistat destul de mult timp până să se facă bucăţi. În altă ordine de ideii, pentru fanii Apple, clipul s-ar putea să nu fie foarte uşor de vizionat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele