18 mai 2015 | 06:01

Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arată surprinzător de bine

ACTUALITATE
Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arată surprinzător de bine

Încercând probabil să se diferenţieze de mulţimea de smartphone-uri din piaţă, o compania asiatică a anunţat Bluboo X550, telefonul cu

În fiecare săptămână, dacă nu în fiecare zi, citim sau scriem despre un nou telefon. Astfel de gadgeturi apar atât de des încât, uneori, devine imposibil să le diferenţiezi. Pentru a evita astfel de neplăcerii, producătorii apelează la o metodă cât se poate de simplă. Implementarea de funcţii sub formă de superlative absolute. În definitiv, e mult mai greu să uiţi un smartphone dacă este cel mai subţire, cel mai uşor, cei mai rapid sau orice altă formă de ,,cel mai”.

Plecând de la această premisă, o companie mai puţin cunoscută din China a anunţat dispozitivul din imaginea de mai sus ce pretinde să aibă cea mai mare baterie. Astfel, pe lângă un design mai mult decât decent şi un display generos cu o margine incredibil de subţire, aveţi parte de un acumulator intern de 5.300 mAh. Spre comparaţie, aveţi în vedere că un Galaxy Note 4, unul dintre telefoane cu cea mai mare baterie, se rezumă la 3.220 mAh, iar Motorola Moto Maxx se mândrea lăuda în urmă cu ceva timp cu  3.900 mAh.

bluboo-x550-640x579

Cu alte cuvinte, Bluboo X550 este dedicat oamenilor practici. Nu se luptă în , dar oferă o autonomie care depăşeşte cu brio smartphone-urile de top ale momentului. Aparatul este construit în jurul unui panou de 5,5 inci cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Partea de procesare este o combinaţie între un quad core MediaTek MTK6735 pe 64 de biţi, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Nu lipseşte suportul pentru trafic de date prin LTE, camera principală este de 13 megapixeli, în timp ce cea frontală se rezumă la 2 megapixeli.

Dacă această combinaţie detaliată mai sus vi se pare atrăgătoare, merită să aveţi vă grăbiţi să puneţi mâna pe Bluboo X550, deoarece preţul va creşte în următoarele săptămâni. La lansare va fi doar 150 de dolari, în timp ce după 4 iulie va sări până la 170 de dolari.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele