Batgirl te lasă cu gura căscată în cel mai nou DLC pentru Arkham Knight [VIDEO]

La câteva săptămâni de la lansarea oficială, vă permite să vă jucaţi câteva aventuri cu atrăgătoarea Batgirl printr-un nou DLC.

Pentru că a trecut deja aproape o lună de când fanii seriei Arkham au pus mâna pe Batman: Arkham Knight, cei de la Rocksteady au început să lanseze primele DLC-uri pentru popularul joc.

Până la sfârşitul acestei luni veţi putea descărca primul DLC cu noi aventuri în Arkham Knight. Aceasta va fi prima oară când veţi face câteva misiuni fără Batman, personajul principal al acestui Downloadable Content fiind Batgirl, ilustrată în imaginea de mai sus. Pentru a înţelege mai bine cum se va desfăşura acţiunea în în Batgirl: A matter of family, dezvoltatorii titlului au publicat şi un nou trailer disponibil pe Vimeo. Ca fapt divers, această poveste va fi complet nouă în comparaţie cu restul conţinutului din seria Batman, iar cronologic, va avea loc înainte evenimentelor din Arkham Asylum. Ca urmare, toate locaţiile pe care le veţi putea explora sunt noi, în tandem cu noi secrete şi misiuni secundare.

Acelaşi nou DLC va introduce o nouă mecanică de hacking şi o componentă Dual Play, prin intermediul căreia Robin vă va impresiona prin abilitatea sa de a doborî inamicii într-un mod spectaculos. Având în vedere că pe termen nelimitat, merită reţinut că, cel puţin momentan, Batgirl: A matter of family a fost anunţat de Warner Bros. doar pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Noul DLC pentru Batman: Arkham Knight va putea fi descărcat gratuit de deţinătorii Season Pass începând cu 21 iulie sau va putea fi descărcat gratuit contra sumei de 8 dolari, începând cu aceeaşi dată.

Alexandru Puiu
06:13 09.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video