Barmate Mini – gadgetul perfect de vară îţi face cocktailuri în 30 de secunde [VIDEO]

Bartendingul este o artă care, în mod normal, implică precizie şi talent, chiar dacă poate fi ilustrată cu acelaşi nivel de perfecţiune de un Mini.

Pentru a obţine un cocktail perfect, nu este niciodată suficient doar să aveţi ingredientele în casă. Este necesară îndeplinirea în ordine a unor sarcini menite să se reflecte într-o băutură fără cusur, identică în ceea ce priveşte gustul de fiecare dată. Din acest motiv, s-ar putea să dureze câteva minute de la concept până la prezenţa sa în pahar. Alternative?

Un nou robot intitulat Barmate Mini vă eficientizează semnificativ activitatea de bartending prin executarea unui .

Unul dintre cocktail-urile ideale pentru sezonul cald poate fi executat doar 30 de secunde. În plus, pe lângă reţeta clasică puteţi realiza un număr virtual nelimitat de variaţii prin intermediul interfeţei touchscreen de particularizare a ingredientelor.

Realizat de BlendBow, Barmate Mini, după cum veţi vedea şi în clipul de mai jos, nu necesită decât plasarea ingredientelor în spaţiile potrivite şi apăsarea unui buton.

În mod sigur, magia interacţiunii cu un barman priceput nu va dispărea niciodată, dar dacă vă încântă rapiditatea şi modul facil de a executa un cocktail, nu trebuie decât să investiţi 500 de euro pe lună într-un astfel de aparat.

machine-mojito barmate mini

Alexandru Puiu
09:00 08.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video