Avem 30 de chei de acces pentru Starcraft II: Legacy of the Void Beta [CONCURS]

Avem 30 de chei de acces pentru Starcraft II: Legacy of the Void Beta [CONCURS]

Playtech.ro îți dă ocazia de a testa Starcraft II: Legacy of the Void Beta. Punem la bătaie 30 de chei de acces pentru a treia (și ultima) parte a Starcraft II.

UPDATE: Mai jos aveți lista cu cei 45 de participanți. Primii 30 sunt câștigătorii cheilor de acces pentru Starcraft II: Legacy of the Void Beta. În cazul în care te numeri printre aceștia, lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook, iar noi îți vom trimite cheia.

Concurs

Starcraft II: Legacy of the Void se va lansa oficial pe 10 noiembrie 2015, dar poate fi testat în versiune Beta începând din data de 31 martie.

Dacă nu vă numărați printre norocoșii care au fost aleși de Blizzard să ia parte la programul de testare, citiți rândurile de mai jos pentru a câștiga una dintre cele 30 de chei de acces.

Starcraft II: Legacy of the Void este un expansion pack de sine stătător și, cronologic, acțiunea se petrece după cea din Heart of the Swarm și Wings of Liberty. Aduce o nouă campanie Protoss, dar și modificări ale sistemului de multiplayer, precum și unități noi.

Pentru o șansă la una dintre cele 30 de chei de acces Beta, tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu mai jos în care să ne spuneți care va fi personajul principal al noului joc.

Concursul se încheie miercuri, la ora 9.00, iar câștigătorii vor fi aleși prin site-ul random.org. Vă anunțăm cine a câștigat pe pagina de Facebook Playtech.ro, miercuri, la ora 11.00. Dacă vă numărați printre câștigători, va trebui să ne dați un mesaj cu adresa de email.

Citește și: