Android 5.1 vine cu probleme majore de stabilitate pe Nexus 5

Dacă anumite rapoarte se confirmă, amatorii de fotografii realizate cu Nexus 5 ar face bine să evite instalarea noului .

Orice utilizator de smartphone, indiferent de producător, a învăţat de-a lungul anilor că nu fiecare update este benefic pentru gadgetul său favorit. Pentru că se mai pot face şi greşeli ocazional, iar testarea exhaustivă a fiecărui update e imposibilă de fiecare dată, nu este exclus să aveţi mai mult de pierdut decât de câştigat printr-o actualizare de firmware.

Cel mai noi exemplu al acestei realităţi vine de la cei de la Google. Din câte se pare, un număr semnificativ de utilizatori de au început să aibă probleme cu aplicaţia de captură foto-video după ce au făcut tranziţia la Android 5.1 Lollipop. Situaţia nici măcar nu este rarisimă, fiind foarte uşor imortalizată în clipul de mai jos. Pentru a o reproduce şi voi, s-ar putea să fie suficient să încercaţi să faceţi o fotografie din interiorul unei aplicaţii terţe, gen Facebook sau Snapchat. Nu este exclus să vă loviţi de aceeaşi neplăcere dacă profitaţi de funcţia de deblocare Smart Unlock pentru a sări direct în cameră.

Ca de fiecare dată în astfel de circumstanţe, este imposibil de apreciat cât de răspândită este problema descrisă mai sus. De asemenea, cei de la Google nu au confirmat momentan existenţa acestei probleme într-un mod oficial, motiv pentru care, nu are rost să sperăm că o vom vedea remediată printr-o altă actualizare de software. O soluţie temporară este să vă închideţi şi redeschideţi telefonul, deşi nici aceasta nu a funcţionat la toţi cei afectaţi de problemă.

 

06:19 14.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video