Aflați de ce aveți nevoie de Surface 3 printr-o serie de videoclipuri [VIDEO]

Deşi este una dintre cele mai atrăgătoare tablete la ora actuală, gigantul din Redmond a decis să ne atragă cu câteva clipuri de prezentare.

După ce ai pus mâna pe o tabletă , este relativ uşor să fii încântat de amalgamul de funcţionalitate integrat într-un pachet atât de compact. Din păcate, aceste gadgeturi au fost destul de scumpe până de curând. Situaţia s-a schimbat la finalul lunii martie a acestui an când Microsoft a anunţat Surface 3, cea mai ieftină tabletă ieşită din Redmond.

La momentul lansării, compania americană se mândrea cu faptul că un produs relativ ieftin, la 500 de dolari, oferă o experienţă Windows completă şi este compatibil cu toate aplicaţiile pe care le folosiţi din totdeauna.

Din păcate, se pare că Surface 3 nu a reprezentat un succes de piaţă foarte răsunător, altfel nu-mi explic rolul acestei serii de clipuri de promovare menite să evidenţieze cât se poate de bine funcţionalitatea tabletei Microsoft.

Astfel, sunt detaliate avantajele standului integrat şi ale stylusului. Se insistă, de asemenea, pe nivelul de portabilitate sporit al acestui pachet ultra portabil.

Deşi nu prea se găseşte pe canale oficiale în România un Microsoft Surface, merită să aveţi în vedere că în SUA, la 500 de dolari beneficiaţi de un Surface 3 cu 64GB spaţiu de stocare şi 2GB RAM, în timp ce un salt la 600 de dolari se reflectă 4GB RAM şi 128GB spaţiu pentru aceeaşi putere de procesare.

Alexandru Puiu
17:34 28.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video