Noua reclamă Bentley – filmare cu iPhone 5S, editare cu iPad [VIDEO]

Într-o mişcare foarte îndrăzneaţă, compania auto britanică  a apelat la un iPhone 5S şi un iPad pentru a-şi imortaliza noua reclamă Bentley.

Bentley-Intelligent-Details reclama filmata pe iPhone 5S ipad

De cele mai multe ori, o reclamă a unei companii cu un buget de marketing imens implică nişte unelte de captură de câteva mii de dolari. Bentley a decis să fie excepţia de la regulă odată cu lansarea clipului de promovare de mai jos intitulat Intelligent Details.

Deşi sunt convins că întregul sistem de captură al acestui scurt metraj a fost unul destul de elaborat, partea cea mai impresionantă este că această reclamă Bentley a avut la bază un iPhone 5S. În plus, întregul volum de informaţii imortalizat în acest proiect a fost transferat ulterior pe un iPad Air pentru editare şi post-procesare. Cireaşa de pe tort este că nici măcar partea de editare nu a avut loc într-un context profesional, ci pe bancheta din spate a aceluiaşi Bentley imortalizat în clip.

Bentley nu este primul brand cu o rezonanţă puternică ce a decis să apeleze la un iPhone ca unealtă de promovare. În 2013, cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială a noului smartphone Apple, şi-a filmat o întregă prezentare de modă folosind acelaşi instrument.

Din punctul meu de vedere, astfel de clipuri funcţionează ca dovezi ale faptului că persoana din spatele camerei este cel mai important membru al unei astfel de ecuaţii. Doar acel individ este capabil să treacă peste limitările hardware ale unui telefon pentru a obţine un rezultat profesional.

15:40 16.05.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video