A apărut cea mai ”deşteaptă” carte pentru copii [VIDEO]

După aproape câteva sute de ani în care o carte pentru copii a rămas neschimbată, internetul a ajuns să influenţeze radical şi această familie de produse.

Ideea de carte personalizată, în care numele unui copil este asociat unui personaj din carte nu este complet nouă. Astfel de volume au existat de ceva timp, deşi nu au fost niciodată foarte accesibile.

Se pare însă că în 2015 volumul de informaţii pus la dispoziţie de internet s-a aflat la baza unui nou tip de carte pentru copii. Aceasta poate fi clasificată ca fiind revoluţionară în comparaţie cu cele pe care le aveam noi când eram mici în urmă cu 20, 30 sau 40 de ani.

Intitulată The Intergalactic Journey Home (Călătoria Intergalactică Acasă), aceasta este creaţia unei companii britanice cu numele Lost My Name. Farmecul produsului finit stă în imagini din satelit personalizate cu casa copilului ce urmează să primească propria sa carte. În definitiv, orice persoană ar rămâne fascinată că o stea călătoare trece pe deasupra casei sale, mai ales dacă respectivul eveniment este consemnat într-o carte folosind un format foarte atractiv.

Pentru un plus de originalitate, fiecare carte în parte va fi personalizată în egală măsură cu imagini de la NASA şi desene unice generate algoritmic cu scopul bine definit de a fi originale. Astfel, sunt şanse foarte mari ca, în cazul în care cumpăraţi două volume din The Intergalactic Journey Home, acestea vor fi foarte diferite.

Preţul pentru această carte pentru copii, cum era de altfel de aşteptat, nu este foarte mic, dar la 30 de dolari cu livrare globală gratuită s-ar putea să fie unul dintre cele mai interesante cadouri pe care îl puteţi face copilului vostru de sărbători. Este suficient să intraţi pe website-ul producătorului să introduceţi numele copilului şi codul vostru poştal, iar partea de personalizare a cărţii a fost finalizată.

09:52 02.10.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video