Bemilo – retea de telefonie mobila pentru copii

Bemilo – retea de telefonie mobila pentru copii

Bemilo

Bemilo este o noua retea de telefonie mobila special conceputa pentru copii si care permite parintilor sa monitorizeze intreaga activitate de comunicare a copiilor. Practic, fiecare copil care va „beneficia” de serviciile Bemilo va putea fi supravegheat non-st0p de catre parintii sai.

Platitorii facturii vor putea vedea atat apelurile efectuate/primite, cat si mesajele scrise, avand posibilitatea sa blocheze orice contact pe care il considera nepotrivit pentru odraslele lor. De asemenea, parintii sunt cei care hotarasc cand si in ce fel copilul isi poate utiliza smartphone-ul pentru convorbiri, dar mai ales pentru browsing.

Pentru moment, aceasta retea „dictatoriala” este disponibila in Anglia, unde dupa cum observa si cei de la pocket-lint.com, peste 85% dintre copiii cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani detin un telefon mobil si cel putin unul din patru a fost implicat intr-un conflict virtual, prin SMS sau pe retelele de socializare. Asadar, Bemilo asigura linistea parintilor prin introducerea controlului total, toate informatiile din supravegherea plozilor fiind disponibile online si putand fi accesate chiar si de pe telefonul mobil.

Sunt curios in ce masura o astfel de alternativa, usor comunista, va ajuta la educarea copiilor din UK, unde gasesti telefoane mobile la orice colt de strada, iar cartelele prepaid sunt oferite gratuit de mai toti operatorii de telefonie mobila.

Oricum, mai multe detalii despre Bemilo puteti gasi aici si ar fi interesant de urmarit cam in cat timp isi va face aparitia si la noi o astfel de retea Big Brother sau, mai bine zis, Big Mother&Father.

Citește și:
Etichete: