WhatsApp și apelarea video, o posibilitate

WhatsApp și apelarea video, o posibilitate

Am auzit ceva zvonuri despre faptul că WhatsApp se pregătește să lanseze un serviciu de voce pentru clienții săi. Oare va fi din nou la modă și apelul video?

WhatsApp

Zvonurile respective au fost chiar confirmate de CEO-ul WhatsApp chiar săptămâna trecută și vestea cea bună este că acest serviciu ar putea fi disponibil chiar din 2015. Nu mai e mult până atunci, doar un Crăciun un Revelion și multe regrete că începem lucrul în primele zile ale lunii ianuarie. Unul din cititorii PhoneArena este convins că are și dovada faptului că acest serviciu dispune și de posibilitatea folosirii camerei video în timpul apelului. Cu alte cuvinte va exista și apelul video, acea posibilitate de care ne ferim și acum în multe situații pentru că ne face să ne simțim mult mai vulnerabili.

Cel mai probabil această funcționalitate de apelare video era funcția ascunsă de care nu știam nimic acum o lună când au apărut primele informații despre acest update. Icoana respectivă indică simbolurile pentru apel normal și probabil cel video. Momentan este necunoscut modul de funcționare al acestuia. Va fi oare similar cu Skype sau Viber unde utilizatorii vor putea suna gratuit prin intermediul protocoalelor de VoIP și în același timp vor putea apela și numerele normale prin achiziția de pachete de credit? Nu știm încă, însă sunt curios câți dintre voi preferați WhatsApp-ul în favoarea mesageriei text normale sau chiar a chat-ului de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: