Utiizatorii de PS4 primesc un nou update de firmware

Utiizatorii de PS4 primesc un nou update de firmware

PS4 poate că a pierdut concursul de like-uri pe Facebook în fața lui Xbox One, însă aceasta nu este cea mai științifică metodă de a determina popularitatea consolei celor de la Sony.

PS4 Firmware Update

Dacă ați făcut deja această achiziție veți fi interesați de faptul că există un nou update de firmware, 1.7.2, care este gata de download. Chiar și utilizatorii de PS3, care nu au făcut încă trecerea la noua consolă, vor fi încântați că firmware-ul 4.60 este disponibil și pentru ei.

Informația a fost confirmată de feed-ul de Twitter al companiei. Este de așteptat ca PS4 să primească multe update-uri, o parte din ele substanțiale, considerând faptul că președintele Sony Worldwide, Shuhei Yoshida, a precizat că funcțiile anunțate în luna februarie a acestui an, nu au ajuns încă la utilizatori.

În practică, update-urile de firmware 1.7.2 și 4.60, pentru cele două console de la Sony, repară o serie de probleme de funcționalitate și stabilitate, și rezolvă o serie de conflicte legate de compatibilitatea consolelor cu accesorii externe. Mai multe despre update-uri probabil sunt în măsură să ne spună cei care dețin o astfel de consolă, și care au instalat deja noua versiune de firmware.

Etichete: