Un nou update WhatsApp vă scapă mai eficient de cei care vă stresează

Un nou update WhatsApp vă scapă mai eficient de cei care vă stresează

Cu peste o activi în fiecare lună, este imposibil să nu vă streseze pe WhatsApp cineva de care vreţi să scăpaţi.

whatsapp-update securitate grupuri

Din cauza faptului că nu necesită crearea de conturi complicate şi adăugarea de prieteni, este foarte probabil ca la un moment dat să începeţi să primiţi mesaje de la câte o persoană care nu vă este neapărat dragă. O nouă actualizare adusă popularei aplicaţii cross-platform este menit să vă ofere un pic mai multă linişte.

Cel mai recent update WhatsApp pentru Android vă ajută să treceţi diverse conversaţii în grup pe silenţios. Pentru că s-ar putea să nu vă doriţi să scăpaţi de informaţii de la acele persoane pentru totdeauna, există posibilitatea să alegeţi o perioadă de timp în care să fie activă acea funcţie, de la o zi până la un an. Soluţia permanentă la problemă implică să alegeţi varianta de un secol de linişte.

Tot la capitolul elemente care facilitează liniştea intră posibilitatea dezactivării, într-un mod diferenţiat, a notificărilor provenite de la WhatsApp. Puteţi de exemplu să fiţi notificați atunci când primiţi mesaje de la un grup de prieteni, în timp ce afirmaţiile altor contacte să nu fie vizibile decât atunci când intraţi în aplicaţie.

Pentru a facilita transmiterea rapidă de fotografii, în dreptul zonei de introducere text, prin acest update WhatsApp, va exista un un buton de captură. În continuare, aplicația este disponibilă în format gratuit pe Google Play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: