Primele imagini cu Project CARS pe Oculus Rift au fost făcute publice

Primele imagini cu Project CARS pe Oculus Rift au fost făcute publice

Slightly Mad Studios, echipa din spatele simulatorului Project CARS, a dezvăluit primele imagini din viitorul titlu, care rulează pe un kit Oculus Rift.

Project CARS 1

Clipul de 6 minute, filmat prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală Oculus Rift, demonstrează detaliile excelente de grafică ale lui Project CARS. De asemenea micile detalii sunt cele care fac diferența, de exemplu momentele în care persoana ce joacă acest joc, se înclină în curbe strânse, privește circuitul din alt unghi, sau chiar se uită în oglinzile retrovizoare pentru a vedea unde sunt oponenții săi. Aceste detalii de gameplay nu pot fi obținute prin intermediul unei camere normale și a unui joystick dedicat.

Dezvoltatorii au menționat că aceasta este versiunea 723 a jocului, spunând că alegerea traseului și vremea nu sunt cele mai indicate pentru a demonstra framerate-ul jocului, ci mai degrabă pentru a oferi un gameplay cât mai dificil în testarea comportamentului cu Oculus Rift. Desigur, și așa jocul are un nivel de detaliu și de inteligență artificială ieșit din comun, chiar dacă acesta nu este încă lansat. Lansarea lui ar trebui să aibă loc în luna noiembrie a acestui an, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, Steam OS și Wii U, acoperind astfel toate platformele dedicate de gaming, de ultimă generație. Să sperăm că această preconizare pentru lansare se respectă, și nu apar probleme majore în dezvoltare, care l-ar putea amâna și mai mult.

Citește și: