Typo 2 transformă iPhone-ul în BlackBerry

Typo 2 transformă iPhone-ul în BlackBerry

Aveți un iPhone, dar vă este dor de o tastatură fizică? Atunci am găsit soluția pentru voi. Typo 2 e un accesoriu care adaugă o tastatură la iPhone, una care seamănă cu cea de pe BlackBerry. 

Typo5s_Shot6_Final_1024x1024Typo 2 e urmașul lui Typo, o tastatură pentru iPhone care a provocat un mic război în lumea tehnologiei. După lansarea din primăvară, BlackBerry a dat în judecată compania, iar produsul a fost scos de pe piață. De altfel, era evident și atunci, e evident și acum că tastatura Typo se inspiră din designul tradițional BlackBerry, care a fost apogeul tastaturilor de telefon.

Typo, o companie cofondată de vedeta TV Ryan Seacrest, a trebuit să schimbe designul produsului, iar acum sunt pregătiți să o lanseze și să o livreze în septembrie.

Comparație între Typo și Typo 2

Typo_Keyboards1

Typo 2 se lipeste la un iPhone prin mufa Lightning, include butoane luminate și poate fi blocată pentru a nu fi acționată accidental. Dar deși au avut câteva luni bune să o schimbe, cei de la Typo au făcut-o mai degrabă să semene cu cea de pe BlackBerry Q10, nu de pe BlackBerry Curve. Tastatură comunică prin Bluetooth cu dispozitivul.

Typo 2 costă 99 de dolari pe site-ul oficial și poate fi livrată oriunde în lume, dar cu taxele aferente. Rămâne de văzut ce va avea de spus BlackBerry până în septembrie, când primele tastaturi ar urma să ajungă la clienți. Oricum, e clar, Typo 2 nu e un produs original, ci se inspiră categoric din designul patentat de canadieni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: