Cel mai nou trailer pentru Destiny detaliază mai bine povestea [VIDEO]

Cu doar câteva săptămâni până la lansarea oficială a jocului, Destiny a beneficiat de un trailer de lansare pe care îl puteţi vedea mai jos.

destiny-launch trailer

Este aproape sigur că va fi un succes de piaţă. Această trăsătură se datorează în parte dezvoltatorului Bungie, care în trecut s-a ocupat de proiecte precum seria de jocuri Halo. Un alt motiv pentru care Destiny va fi un succes de piaţă constă în investiţia de 500 de milioane de dolari pe care publisher-ul Activision a făcut-o în mai multe jocuri create în acelaşi univers SF.

Pe lângă un pe care le găsiţi deja online, la care se adaugă şi sesiunile de gaming capturate de jucător din beta, noul trailer de lansare vine precum cireaşa de pe tort. Acesta detaliază un pic mai bine povestea jocului de tip role playing FPS şi mediul în care voi, ca jucători, vă veţi desfăşura activitatea. Astfel, aveţi o viziune de ansamblu asupra lumii deschise în care vă puteţi plimba nestingheriţi. Componenta multiplayer şi alegerile infinite pe care le poate face în cadrul poveştii sunt de asemenea ilustrate.

Dacă v-aţi convins că este vorba de un joc pe care vă doriţi să-l experimentaţi, acesta va fi lansat pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360 pe 9 septembrie 2014. Cei care se grăbesc să facă precomandă îl vor putea juca cu o zi mai devreme.

Descoperă și impresiile noastre după un hands-on cu acest joc

Mi-a plăcut foarte mult faptul că aveam mereu la dispoziție un vehicul. Pentru bucățile acelea de pe Lună care nu meritau explorate la pas, am avut mereu la dispoziție un Sparrow – un fel de motocicletă destul de rapidă, care poate fi chemată din meniu. Am avut ocazia să urc și pe un Pike, un vehicul de dimensiuni mai mari, dotat cu arme. În concluzie, scurta mea întâlnire cu Destiny, de la Gamescom, a fost una foarte plăcută. Jocul strălucește la capitolul grafică și gameplay, rămâne doar de văzut cât de bună se va dovedi a fi povestea.

Alexandru Puiu
11:30 22.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video