Noul trailer la Destiny reconfirmă grafica impresionantă [VIDEO]

Cei de la Bungie tocmai au făcut public un nou trailer la popularul , un FPS care promite să revoluţioneze această clasă de jocuri.

Destiny box art

Se discută din ce în ce mai des de Destiny, iar cei care au avut ocazia să-l experimenteze pe perioada beta-ului public de câteva săptămâni înţeleg exact de ce. Activision are atât de multă încredere în acest titlu încât s-a angajat deja să investească  care urmează să fie lansate în următorii ani.

Mai jos puteţi vedea primul trailer lansat de Bungie după beta-ul public de acum câteva săptămâni. Acesta vă oferă o imagine de ansamblu a planetei Venus, gazda unor descoperiri impresionante realizate de oameni pe parcursul mai multor generaţii. Din păcate, The Fallen au cucerit şi distrus întreaga planetă, reducând la zero efortul şi investiţiile anterioare.

Descoperă și: Gamescom 2014 – O primă impresie despre Destiny, cel mai anticipat shooter al anului

Destiny se va lansa oficial luna viitoare, dar dacă aţi făcut o parte semnificativă din campanie pe perioada beta-ului, merită să aveţi în vedere că performanţa voastră nu se va echivala în versiunea finală a jocului. Pentru că toate jocurile recente de PC şi consolă merg pe acest sistem, aşteptaţi-vă ca în luna decembrie a acestui an să puneţi mâna, contra cost, pe primul expansion pack al jocului dedicat exclusiv segmentul multiplayer.

Dacă vă angajaţi să faceţi precomandă până pe 9 septembrie, veţi avea câteva avantaje, iar trailerul de mai jos va face o treabă destul de bună în a vă convinge că merită.

Alexandru Puiu
10:10 19.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video