Tot ce trebuie să știi despre cel mai mediatizat film Sony poți afla de pe Internet fără să îl vezi

Tot ce trebuie să știi despre cel mai mediatizat film Sony poți afla de pe Internet fără să îl vezi

The Interview e filmul lunii decembrie și asta pentru că din cauza unor atacuri cibernetice a ajuns să fie cunoscut de mai toată lumea de pe Internet. Dacă nu vrei să îl vezi, de Oscar sigur nu e, iată ce poți afla de pe Twitter despre el.

the interview poster

The Interview e un film în care dictatorul nord-coreean Kim Jong Un este asasinat de doi jurnaliști americani instruiți de CIA. Despre acest film a început să se discute la finalul lunii noiembrie, după un atac al hackerilor asupra serverelor Sony Pictures Entertainment. Vinovatul a fost considerat regimul de la Phenian, care și-a dezvoltat în ultimii ani o armată de hackeri.

FBI și agențiile de informații ale Statelor Unite ale Americii spun că de vină e Coreea de Nord, dar această țară neagă și sunt câțiva experți în securitate cibernetică împotriva acestei concluzii. Totuși, dincolo de aceste amănunte încă neclarificate, filmul a ajuns în prima zi de Crăciun în cinematografe și online pe Play Store (aici e de închiriat sau cumpărat, dar nu e disponibil în România), Xbox Video aici și pe YouTube (aici, dar nu e disponibil pentru România).

Sunt oameni care au văzut filmul și au scris recenziile, dar acestea nu sunt deloc bune cu el, în parte pentru că dincolo de subiectul asasinării lui Kim Jong Un nu are nimic mai bun. Recenzii ale celor care au văzut filmul sunt aici: Business InsiderThe VergeRolling Stone,Wired şi Rotten Tomatoes. Mai jos sunt unele dintre cele mai bune comentarii de pe Twitter (via Mashable) și care prezintă, pe bucăți, cam ce înseamnă oferirea online a filmului, disponibilitatea pentru a-l viziona și subiectul acestui.

Se vrea o comedie, mai are până devine

Sunt oameni care cred că a fost o manevră a Sony

the interview marketing stunt

Este o victorie a conținutului digital, în confortul casei? 

Libertate!

Se merge cu colindul sau cu popcornul pe la oameni

Citește și: